Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kabina prostrana i pregledna. Dobra zvucna izolacija. Pomocni klipovi mocno izgledaju i stvarno verujem u tu podiznu moc traktora. 300kg tegova u prednjim tockovima 6x50kg je super za oranje i da traktor kod dizanja dzambo vreca nebi se nadizao. Sto na primer kod mog case 110 nije slucaj. U stvari moj case max moze sa rodom da podigne dzambo vrecu od 600kg i to bas na misice je hidraulici. Dok 892 bez problema dize 1t dzambo vrecu. Cini mi se da ce ovaj Arma trak bez problema to da resi. Velik filter vazduha. Lose reseno pomocno sediste , bas deluje da to je za neko dete da se provoza na kratko, hidraulicna creva nekao bez smisla vucena pozadi prenatrpano mora se povesti racuna da se nenazuljaju jedna o drugo i kroz nosace kabine.Lepa pregledna digitalna instrument tabla. Nedostatak mesta provlacena kablova od kontrole setve ili prskanja nego mora se dosta otvoriti mali prozorcic pozadi , sto znaci ulazak prasine. Izvod vazduha u kabini da bi se ista izduvala to mi je super. Drugar nije dobio a ne znam da li im je u ponudi i jednokruzni sistem kocenja. Znaci ima samo dvokruzni. Automatska kuka odlucno. Prednji tegovi su odbaceni za 15cm u napred da tockovi nebi zapinjali pri punom savijnju i tu je napravljena fina kutija za alat sto mi deluje odlicno i moze da se zakljuca. To je za sada neki prvi utisak. Gume zadnje su dimenzija kao na mtz 892 18.4R34 znaci ako se malo skupi na felnama ulazi knap u vrstu.
Sent from my iPhone using Tapatalk