Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1104 kupljen krajem prosle godine-drobi u brazdi-odvezen u servis...skrunio menjac-diferencijal.a vlasnik prodao stari traktor sa kojim je svake godine radio teze poslove.vodio se mislju-novo je novo,sta ce mu vise stari.inace vlasnika licno znam-pedantan i stalozen covek,nije neki siledzija sa masinama.Ako je samo jedan primerak problematičan, to može da bude i do vlasnika. Treba skupiti još informacija.
Pratio sam tu diskusiju nisam se oglasavao pa ajde sad u par reci.U cenovnom rangu od 20k arma zadovoljava lepo upakovan i dosta dobar.Vozim i Mtz 105 pa nisam rekao da je los traktor a na 1800rc pukla radilica,tako je to sa svima samo oni od 100k precutkuju neke kvarove i nocu ih otklanjajuPre x meseci smo diskutovali o kvalitetu i dugotrajnosti Arme, tad sam rekao da sacekamo da uzorak bude veci pa da se onda sudi dobri, losi, kvalitetni ili manje kvalitetni.
Uzorak se povecao i ima sta i da se vidi, na sve strane rascerupani menjaci, kvacila, pvp itd.
Sto bi ovde na forumu rekli klasican POLUPROIZVOD,samo malo lepse upakovan o malo skuplji, nista vise.
Diler je prodavac kao prodavac, svi su isti, svi hvale svoje.Ispade da diler laže što se tiče ugrađenih komponenti. Cararo i ZF komponente ugrađuju i zapadni proizvođači ali se ne kvare toliko. Biće da se kod Armatrak-a radi o turskim kopijama.
Verovatno ima i toga ali su ovde neki interesi u pitanju, objektivnost je na nuli. Na osnovu 3 traktora od 1000 prodatih prave se teorije pa ću i ja da napravim jednu...Kod mene ima 4 JD traktora, drugar ima JD 6930 na kom je za 12 meseci 3 puta crkao menjač, ukupne popravke oko 19000 evra. Tom logikom, to je najveća kršina u istoriji i to su najgori traktori...Pratio sam tu diskusiju nisam se oglasavao pa ajde sad u par reci.U cenovnom rangu od 20k arma zadovoljava lepo upakovan i dosta dobar.Vozim i Mtz 105 pa nisam rekao da je los traktor a na 1800rc pukla radilica,tako je to sa svima samo oni od 100k precutkuju neke kvarove i nocu ih otklanjaju
Arma kao traktor od 20000e je odlicna samo je problem sto je odavno probila tu cenu od 20000, tu je problematika.Pratio sam tu diskusiju nisam se oglasavao pa ajde sad u par reci.U cenovnom rangu od 20k arma zadovoljava lepo upakovan i dosta dobar.Vozim i Mtz 105 pa nisam rekao da je los traktor a na 1800rc pukla radilica,tako je to sa svima samo oni od 100k precutkuju neke kvarove i nocu ih otklanjaju
Radoslave o kvalitetu JD nema mnogo mesta da se kometarise, a 3 menjaca za to vreme mogu biti krivci samo majstori ili kocijasi, masina nikako.Verovatno ima i toga ali su ovde neki interesi u pitanju, objektivnost je na nuli. Na osnovu 3 traktora od 1000 prodatih prave se teorije pa ću i ja da napravim jednu...Kod mene ima 4 JD traktora, drugar ima JD 6930 na kom je za 12 meseci 3 puta crkao menjač, ukupne popravke oko 19000 evra. Tom logikom, to je najveća kršina u istoriji i to su najgori traktori...
Za 20000 evrica i vise nego korektan traktor al je cena otisla predaleko po meni, za tu cenu takvi kvarovi ne bi smeli bas toliko da se desavaju.Svoj stav sam izneo o mojim traktorima kad sam kupio armu bila je 20k 2019 god Mtz je kostao 30k 2011 god stim sam se rukovodio.Vozio sam malo 52 ku i 82 ku neunistivi su u odnosu na ove novije,a tek koliko su konja izdrzali ali u kabini
Traktor je kod čoveka koji najbolje održava mašine i ima najbolje radnike, ostali traktori mu se uopšte ne kvare sem ZetoraRadoslave o kvalitetu JD nema mnogo mesta da se kometarise, a 3 menjaca za to vreme mogu biti krivci samo majstori ili kocijasi, masina nikako.