Ako se priča o 854 lux modelu, zastupnik je firma Agrotech, Sentandrejski put 161 Novi sad a cena treba da je oko 20000+pdv.Koja je cena te arme od 83 ks? Koja firma je zastupnik u Novom Sadu i gde se nalaze ako neko zna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se priča o 854 lux modelu, zastupnik je firma Agrotech, Sentandrejski put 161 Novi sad a cena treba da je oko 20000+pdv.Koja je cena te arme od 83 ks? Koja firma je zastupnik u Novom Sadu i gde se nalaze ako neko zna?
Nisam video ni jednu armu bez prednje vuče da ima kabinu, teško da ima klimu bez kabine...Evo Bojčetić kaže 704, ja sam video samo bez kabine...Nije mi nitko odgovorio koja najslabija Arma bez prednje vuće ima klimu?
Moj prijatelj ima ,prezadovoljan je.Ljudi ima li neko voćarski 804fg? Kakva su iskustva? Kako vam se čini? Jel ga video neko bar? Meni izgleda zanimljivo, za 25000€ mislim da nudi više od konkurencije za taj novac(težina, kabina, karbon filteri, 78ks) italijani za te pare su traktori lakši od 2000kg i 50ks koji su naravno odlicni, oni teži i jači su preko 35k€. I ono što me zanima je da li arma sama proizvodi perkins motore ili uvoze iz engleske i samo sklapaju?
Gledao sam i ja na yt kako vuče 4 brazde, ako bi i imao problema, skinuo bi tu 4 glavu pa bi radio sa 3, tezinu drljace ne znam ali vidjao da 5 metara poluteske nose sa 820 kako to izgleda u radu to nzmPodizna moć Arme 1104 je među najvećima poredeći težinu traktora i podiznu moć. U lakoj zemlji bez problema može da vuče 4x30, kod mene vuče zahvat 132 cm, tj 3x44 bez problema. Ima na jutjubu klip gde u Rumuniji na spitu vuče plug 4x35 i za njega zakačen Arma 854 sa plugom 3x35 cm i sve na 20 cm dubine, oko 3,5 km/h. Problem kod tih teških oruđa mu je što je relativno lak napred, kad bi se dodalo još 200-250 kg ne bi bilo problema za plug. Tu veliku drljaču mislim da ne bi mogao lepo ni nositi ni vući, koliko je to teško?