Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde se to u poljoprivredi radi 8 sati dnevno???
Razlika u ceni, mahindra od 65 konja je 16500 bez pdv sto znaci skoro 20 hiljada evra.
A arma 584 je na sajmu bio 14 hiljada plus pdv sto je sa pdv-om 16800e. Doduse ta mahindra ima 4 konjske snage vise, sto nije bas presudno a razlika je 3000e
Послато са SM-A310F уз помоћ Тапатока
Mene mozda vise brine taj sonalika motor i kako se on ponasa. Mada to ovako laicki jer se sa istim nisam susretao
Послато са SM-A310F уз помоћ Тапатока
Za to nisam znao, onda rezervoar kao najveca manaSonalika je imala kopiju Zetorovog motora, ako ništa drugo, onda je bar puno lakše pronaći dijelove i majstore za njega...
E sad iz krajnosti u krajnost.... Pa niko ne želi 300% veći rezervoar,nego samo malo veći da može izgurati malo više vremena. Ima i takvih koji ne mogu da izdrže ni 8 sati rada... Taman odeš na njivu ajds kući sipaj goriva.Najbolje cisternu dovezite na njivu i spavajte u traktoru pametni ljudi stavili rezervar za 8 sati rada a vi bi za tri dana i noci
Gde se to u poljoprivredi radi 8 sati dnevno???
Fergo ima 35 litara rezervoar.Ferguson ima cca 30 malo jace. Smatram da je bzv ne staviti mogucnost da ljudi izaberu. Ja bi na svaki traktor uzeo maksimalno muguc tank. To daje fleksibilnost.
E sad iz krajnosti u krajnost.... Pa niko ne želi 300% veći rezervoar,nego samo malo veći da može izgurati malo više vremena. Ima i takvih koji ne mogu da izdrže ni 8 sati rada... Taman odeš na njivu ajds kući sipaj goriva.
E zato je torpedo car sto se toga tice.Pomenuta Mahindra 7030 ima rezervoar od oko 60 litara, ali s obzirom da nije veliki potrošač, barem u lakšim poslovima, iamte za 2 dana rada. recimo ja oprskam vučenim atomizerom skoro 30 hektara (barem 25), a za to nam treba 3 pune smene. Takođe gore pomenuti Yto ali sa 50ks ima 35 liatara i dešavalo mi se da ga napunim ujutru i da mi nestane u 16h, što je katastrofa.