sinisa1979
Član
Koliko ono beše rezervoar na 75-ici? 110lit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja msm 92lKoliko ono beše rezervoar na 75-ici? 110lit?
Nisam bas dobro ispregledao traktor(1104),za sad sto sam zapazio su cudni retrovizori,em mi izgledaju slabo em je blesavo podesavanje.Sediste je obicno i ne izgleda mi jako,tesko ce sa mojom kilazom preziveti 2 sezone.Plastike na komandnoj tabli su takodje slabe kao i nebo krova kabine.Ventilator klime na krovu je bas idiotski uradjen,bez ikakve zastite,prolazak ispod nekog granja moze lako da bude oprostajni za klimu...Menjanje hi-lo ili redukovanje je nemoguce desetak minuta posle paljenja hladnog traktora dok se ulje ne ugreje.Mislim da je i brava haube tj. sistem zakljucavanja haube los i da te plastike mogu lako da popucaju.Rezervoar je mali,trebao je biti od 130-150 l.Uglavnom sve sto su pravili turci ne uliva poverenje,dok motor,menjac i hidraulika izgledaju jako dobro.Kad budem nesto ozbiljnije radio komentarisacu snagu,podiznu moc,potrosnju,brzinu itd...
Sta se pravis lud,jel ti poznat ovaj medjed sto ga vozi?A koji je traktor u pitanju?
Sta se pravis lud,jel ti poznat ovaj medjed sto ga vozi?
Na pocetku pise. Arma 1104 lux. Najjaci model fabrike za sada dok ne naprave 6cil modele.
Svaka čast.Nije Rus ali će da posluži lepo.
Bojceticu gde si stavio prednju tablicu?Na pocetku pise. Arma 1104 lux. Najjaci model fabrike za sada dok ne naprave 6cil modele.
Imate 2 reg. tablice na traktorima?