DraleTD
Član
Могу да замислим каква је супа била од фазана!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo kasnim sa odgovorom,ja imam ovakvaPricalo se vec o ovome ali nikako ne mogu da nadjem..
Neko je spominjao kako koristi plava plasticna burad za gorivo od ad blue-a. Da li moraju biti od ad-blue-a ili mogu neka druga? Konkretno mislim na ova:
Polovna i nova vozila, automobili, motori, kamioni, traktori, teretna vozila - OLX.ba
Najveća baza novih i polovnih vozila u BiH, polovni automobili, motocikli, autobusi, kamioni, traktori, auto dijelovi, teretna vozila, dijelovi i oprema.www.olx.baPolovna i nova vozila, automobili, motori, kamioni, traktori, teretna vozila - OLX.ba
Najveća baza novih i polovnih vozila u BiH, polovni automobili, motocikli, autobusi, kamioni, traktori, auto dijelovi, teretna vozila, dijelovi i oprema.www.olx.ba
I mene ovo zanima isto. Mada čini mi se da su creva previše kruta i kad su nova. Imam ovakvo. Da li postoje neka mekša?Čistio sam danas garažu i ko zna po koji put premestim davno otvrdlo crevo za pretakanje nafte... Ima li neka fora da se omekša to otvrdlo crevo? Svojevremeno sam ga kupio na vašaru kao namensko je baš za naftu, i da se ne stvrdnjava vremenom, Međutim šipak, stvrdlo se što god može, k'o pendrek. Posle sam kupio drugo (drugačije), i to je već par godina ostalo elastično isto kao i kad sam ga kupio.
Ima li šanse da se ovom starom nekako vrati elastičnost, ili da ide u kantu za smeće, samo mi smeta... Držao sam ga letos na onim ekstremnim temperaturama na suncu na betonu, ali nije pomoglo...
Колико памтим ти се грејеш на сојину сламу? Када убациш балу у пећ, пре него је потпалиш стави црево на њу упали балу и затвори врата. Ако не омекне бар ће ти пар степени подићи температуру у котлу.E baš takvo crevo se kod mene pretvorilo u pendrek.