Antiradari, radar detektori, Cobre i slično.

Веруј ми лепше је кад се лупета, забавније је.
Додуше има и њих који познају материју, па напишу оно што јесте и како је. Углавном ко зна тај зна, а ови што мисле да су детектори и антирадари свемогући, њих нећеш убедити па да им и то докажеш, они ће казати да је случајно испало тако.
Сам да видим чији је коментар, ко се разуме у то.....моменат, иће исправка овог поста.
Ево да одговорим; @talenat је доста тачно у више постова описао шта и како..........да се надовежем на цену једног уређаја на којем код нас раде је ако се не варам била 12к €, преко јавне набавке.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
Poslednja izmena:
A koliko to vitlate više od dozvoljene brzine da vam trebaju takva "pomagala"?Da li je baš toliko teško krenuti na vreme i držati se ograničenja?
 
Poslednja izmena:
Tko prolazi kroz HR , ima u zadnje vrijeme strahovito puno instaliranih kamera , a i stalno ih seljakaju ,ruske Cordon-M4 . Radi danju nocu i prate 4 trake , navodno vojna tehnologija , prepoznaje tablice 6 ili vise zemalja. A i kazne su poostrili , naplacuju cak i do 4 ili vise cifri u jurosima . Kamera direktno povezana sa policijom i u nekoliko sekundi salje brojeve tablica , tako da ono mogu da mi.... jer sam stranac ako brzo vozite i ne mora nista da znaci, jer kamioni ne stignu daleko.
 
A koliko to vitlate više od dozvoljene brzine da vam trebaju takva "pomagala"?Da li je baš toliko teško krenuti na vreme i držati se ograničenja?
Pa ima situacija, ja nisam brz vozač, čak sam i dva auta ulenjio da tako kažem, ali vidi, radili su jednu deonicu puta blizu mene, krpili i postavljali bandere sa rasvetom, zbog toga je stavljen znak umesto 80 na 40 kmh, i posle završetka radova taj znak je ostao bar godinu ipo dana.. Što je milicija koristila naravno sa svakodnevno postavlja radar, a ko ima živaca da van naseljenog mesta, gde je asfalt nov i ravan po svim osama vozi tako sporo, naravno da su svi vozili 80,i eto njima love...
 
Aj da se ne lazemo ko od nas vozi 80kmh (i na 81 placas kaznu) stucalo bi ti se na putu non stop :haha: :ppozdrav:
Sto se mene tice ispostujem naseljeno mesto maximalno sve ostalo vatra 😂
 
Dragane za vatra umei da košta. Stanu jednom na otvorenom putu kod skretanja za Alibunar iz pravca Vršca, i ohohoj se naplate kazni. Ima tih slučajeva, stalno sam na putu, nesmem mnogo ni van otvprenog da ga cepam. Dobra bi bila stvar detektor, da to baš radi posao. Ovako, vodi računa, što ti kažeš na otvorenom preko 80, ali ne mnogo i preko 100.
 
Hteo samo da dokažem poentu, ne mora se kroz selo voziti 100,a na otvorenom 200da bi antiradar nekom trebao...
 
Treba kazniti policiju. ;) :haha:
Ako se iza vozila stvori kolona, vozač je dužan istu propustiti. U protivnom radi prekršaj, čak i ako vozi najvećom dopuštenom brzinom na tom dijelu ceste. Barem tako je u RH.
 
Zakon ili ne,ja takve preticem odma,kolonu kad vidim padne mi mrak na oci.Ne razumem vozace koji mogu tako da se vuku u koloni bez ikakvih problema,jos najgore ne drze odstojanje ispred drugog vozila pa kad ih pretices moras po 10-15 automobila preci da se vratis u svoju traku.... tu gde su guzve tu su velike sanse za neki udes,nebitno kojom brzinom se vozi,bezbednije mi je na otvorenom putu bez guzvi da vozim 100km/h nego 70 iza kolone.
 
E vidiš, ima situacija kad mi kolona čak i odgovara... Propisno odstojanje, par vozila ispred sa cg tablama kroz kanjon morače, uglavnom 50 ograničenje, mi šišali više samo usporavali pred patrolu, tačno znaju gde stoje, tad sam najbrže prošišao kroz cg..
 
Kad pomenuste CG, od pre neki dan kazna moze da se plati na licu mesta platnom karticom. Nema vise cimanja do poste i vracanja po dokumenta. Provereno!!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
Ja sam najvecu kaznu platio na Bubanj potoku,sa urednih 127km/h.Tu su im saf najsladje pare, niz Bubanj potok je na auto putu 90,presretac ima pune ruke posla 😁
 
Joj da, što kažu "ide govno samo nizbrdo"...
A prošao x puta nisam ni skontao ograničenje...
 
Nazad
Vrh