ja uradio analizu na jednu parceluJa sam čuo da se plaćalo.
bila besplatna
da objasnim---oni zvali i pitali da li zelim reko ajd
bili u septembru,jedino sto nisam obavesten kad su bili na njivi
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja uradio analizu na jednu parceluJa sam čuo da se plaćalo.
Hvala svima na odgovorima, proveriću to...Mozes u psss da uradis samo odredjivanje ph vrednosti i sigurno imaju poseban cenovnik samo za to.
Ovo je jako retko videti da na kiselom zemljistu imas toliko fosfora. Prosto neverovatno i nelogicno.
Ovo izgleda kao da je uzeto djubrivo iz dzaka za analizu![]()
Evo rezultata sa instituta u NS... Pretpostavio sam da nešto debelo nije u redu i sad znam šta treba, ali opet 3600din je koštala analiza. Zanima me dal je ta cena kod svih, ili bi npr mogao jeftinije da prodjem u svojoj psss Čačak ili pak na nekom trećem mestu?
Pošto planiram da proverim ph vrednost još dve parcele (za zasad dunja) i komposta od šampinjona (sa kojim bi popravljao ovaj gore rezultat), pa sa ovom analizom bi me izašlo preko 100e!?
Tajfune...da objasnim---oni zvali i pitali da li zelim reko ajd
bili u septembru,jedino sto nisam obavesten kad su bili na njivi
Crv sumnje je bačenOvo izgleda kao da je uzeto djubrivo iz dzaka za analizu. Davno nisam video avakve rezultate.. a nagledao sam se svega
.
Nemam to u blizini, mislio sam na neka djubriva koja imaju ta svojstva. U ponudi ima svašta: zeo min, unimax, geo2, terracalco95, fiziomax... Čekam još mesec dana da se zgori kompost pa da ga bacim zajedno sa nekim od navedenih djubriva (dal se neko izdvaja po nečemu ili je sve to isto)?Saturacioni mulj.
Humusa kao u priči... da ne verijes.... Sto se tiče Ph Kalcifikacija zemljišta.. a od azotne prihrane KANNemam to u blizini, mislio sam na neka djubriva koja imaju ta svojstva. U ponudi ima svašta: zeo min, unimax, geo2, terracalco95, fiziomax... Čekam još mesec dana da se zgori kompost pa da ga bacim zajedno sa nekim od navedenih djubriva (dal se neko izdvaja po nečemu ili je sve to isto)?