ja uradio analizu na jednu parceluJa sam čuo da se plaćalo.
bila besplatna
da objasnim---oni zvali i pitali da li zelim reko ajd
bili u septembru,jedino sto nisam obavesten kad su bili na njivi
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja uradio analizu na jednu parceluJa sam čuo da se plaćalo.
Hvala svima na odgovorima, proveriću to...Mozes u psss da uradis samo odredjivanje ph vrednosti i sigurno imaju poseban cenovnik samo za to.
Ovo je jako retko videti da na kiselom zemljistu imas toliko fosfora. Prosto neverovatno i nelogicno.
Ovo izgleda kao da je uzeto djubrivo iz dzaka za analizu![]()
Evo rezultata sa instituta u NS... Pretpostavio sam da nešto debelo nije u redu i sad znam šta treba, ali opet 3600din je koštala analiza. Zanima me dal je ta cena kod svih, ili bi npr mogao jeftinije da prodjem u svojoj psss Čačak ili pak na nekom trećem mestu?
Pošto planiram da proverim ph vrednost još dve parcele (za zasad dunja) i komposta od šampinjona (sa kojim bi popravljao ovaj gore rezultat), pa sa ovom analizom bi me izašlo preko 100e!?
Tajfune...da objasnim---oni zvali i pitali da li zelim reko ajd
bili u septembru,jedino sto nisam obavesten kad su bili na njivi
Crv sumnje je bačenOvo izgleda kao da je uzeto djubrivo iz dzaka za analizu. Davno nisam video avakve rezultate.. a nagledao sam se svega
.