Alati i radionice

Znam da će mnogi reći da je ovo loše, al ipak da ne propusti ko želi da kupi
0db759ab6e9ed53273efe82444882f37.jpg
Imam ja slican. Nije parkside ali neki drugi kinez . Jos dosta jeftiniji. Radi ali jako je slab . Mislim da nije brašles jer se zapusio jednom kad sam zadrzao duze na sarafu koji nije mogao . Koristan moze biti ali sarafe moras pokrenuti kljucem prvo .To nije udarni.

Znam da će mnogi reći da je ovo loše, al ipak da ne propusti ko želi da kupi
0db759ab6e9ed53273efe82444882f37.jpg
Sa ovom baterijom gubi svaki smisao, ja se zajebao kupio Ingco na nekoj akcciji isto velika baterija i bas tamo gde nema mesta da radis sa rucnom ne mozes da je zavuces zbog baterije.Prodao je i uzeo

Mozes da je zavuces gde hoces.

Imam i udarni. Ma, kod mene je to sve hobi varijanta. Imam dosta štošta od Parkside alata, pa mi odgovara zbog baterija.

Elem, kad smo kod hobi majstora, jel ovo ok varijanta aparata?

Oko 200 evrića je.
a15fa843798f6015323b9f4988837f0e.jpg

A ovaj kompresor takođe deluje ok?
I on oko 200 evrića.
01ba2815b4e72cac70f06250aa2b59b6.jpg

Poslednja izmena:
Imam ga 5 god.za kucnu upotrebu tipa 2-3 kotura zice godisnje se dobro pokazao.mislim da im je taj model nekako najprodavaniji.amperaza naravno nije realna i kabel za masu je los,ali hladjenje je solidno.

Kad se već spominje Parkside, pre desetak dana sam u Lidlu video Parkside zelenu bušilicu sa baterijom i punjačem, mislim da je 4500 din bila cena. Mislim da je to sa četkicama motor. Ja se razmišljao, uzeo pa je ipak vratio na raf. Nisam ljubitelj Parkside-a, ali ova baš nije bila skupa, plus kod kuće imam još dve baterije koje kupe prašinu a ja se j*bavam sa produžnim kablovima za 220V bušilicu... Ima li ko takvu bušilicu, kakvi su utisci?

Imam je nekoliko godina, odneo na selo. Zašrafio sam neke limove na krovu, probušio nekoliko desetina otvora..
Šta znam, nije Makita, ali mi se čini da može poslužiti.
Za tih četiri hiljadarke mislim da vredi.
U delovima, baterija je 2000, punjač 1000, kutija takođe nešto vredi, znači mašina dođe oko 1000 din. Na mašini je metalna glava koja opet ima neku vrednost..
Znači, za distributera matematika vrlo čudna kod PS alata.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Psiholozi su to, retko ko udje i izadje samo sa alatom.Velike serije, niska nabavna cena i ima ih na svakom cosku.

Ima stvari koje mogu samo u Lidlu da se kupe pa im se isplati da nesto daju na oko ispod cene, a na drugim "ekskluzivama" te oderu.

Ja isao pre neki dan da uzmem biftek i oradu, a izasao sa laserom i klestima za blind matice :D

Nazad
Vrh