Alati i radionice

Mene ceka kupovina vrhova
Ja konkretno nisam kupio vrhove u Kini već ovde:

Ali koliko sam se raspitao, nisu bas najbolji kvalitet te iz Kine
Da dobro ste čuli da ne uzimate Kineske vrhove.

Poslednja izmena:
Ja kupio slicnu prosle godine ,vilager.
Nisam dotad radio sa sds burgijama .Prvi utisci jako losi. Slabo ide u beton . Probam drugu burgiju . Isto.
Reko ,bacene pare . Tek kasnije skontam da nisam gurnuo burgiju do kraja . Ide ko u sir,prezadovoljan . Ja ko onaj bosanac sto nije ukljucio hiltovku :haha:
Dešava se. Isto ima i do tehnike. Često bole radi ako ih ne pritiskaš.

Imam 2 optrel maske,obe zatamne kad gledam ka suncu,nzm jel to dobro ili lose ...Ali znam da koriste obicne 2032 baterije ,po uputstvu,inace ih nikad nisam menjao,jedna maska ima bese oko 5 god.
Svaka treba da zatamni kad pogledaš u sunce, a nebo vedro.

Naručio ovo od braće. Svakako ne preporučujem za bilo kakvo varenje duže od minut-dva. Ali za nešto na brzinu može da posluži. Pogotovo za majstore koji su naučili da takve stvari rade bez maske.

Ja kinezima ništa ne verujem za bakar pa sam vrhove nešto improvizovao od meni raspoloživih starih materijala.

Ja kupio ovu, opet kinesku. Možda ne bi bilo loše da nabavim ili imrovizujem poneki bakarni vrh pošto sam uz nju dobio samo jedan. Ko zna od kog materijala. Mada ne znam kako bih ga napravio pošto je oblik što ulazi u samu lemilicu nešto komleksniji. Pritom nije sve metal. Ima i neke prstene ne znam čemu služe.

Inače ovako, s obzirom na veličinu i cenu sasvim fino radi za sitnije stvari.

Dešava se. Isto ima i do tehnike. Često bole radi ako ih ne pritiskaš.

Svaka treba da zatamni kad pogledaš u sunce, a nebo vedro.

Naručio ovo od braće. Svakako ne preporučujem za bilo kakvo varenje duže od minut-dva. Ali za nešto na brzinu može da posluži. Pogotovo za majstore koji su naučili da takve stvari rade bez maske.

Ja kupio ovu, opet kinesku. Možda ne bi bilo loše da nabavim ili imrovizujem poneki bakarni vrh pošto sam uz nju dobio samo jedan. Ko zna od kog materijala. Mada ne znam kako bih ga napravio pošto je oblik što ulazi u samu lemilicu nešto komleksniji. Pritom nije sve metal. Ima i neke prstene ne znam čemu služe.

Inače ovako, s obzirom na veličinu i cenu sasvim fino radi za sitnije stvari.
Kakav bakreni vrh ;) , taj vrh ti je i grijac i ako ima regulaciju temperature unutra je senzor , u taj "vrh" ide struja iz lemilice.

Nazad
Vrh