Alati i radionice

Kakav bakreni vrh ;) , taj vrh ti je i grijac i ako ima regulaciju temperature unutra je senzor , u taj "vrh" ide struja iz lemilice.
Tu ne možete da improvizujete ništa, sam vrh je ujedno i grejač (Samo da kupite zamenske).

P.S Možete da napravite grejač samo koliko je to vama isplativo (Kada su sami vrhovi jeftini).

Odgovarajući vrhovi

Aaaa, a ja mislila to žarulja! :ROFLMAO:

Mislim u suštini ne treba mi drugi vrh za sad. Ovaj radi lepo. Nego da se uključim u priču.

Znači vrh je i grejač? Zato taj prsten? Pomislio dam da je ko kod starijih lemilica sličnog tipa gde keramički grejači zagrevaju metalni vrh. Sad mi je jasno. Ovako ne bi moglo da se zagreje toliko brzo i to samo sa tom malom baterijom.

Jbt, dok si pomislio nešto, neko je već napravio odavno. Jel moguće danas da se neko doseti nečega a da bude prvi?
Idem da jedem sladoled. :(

Nisam nikad imao neku bolju (skuplju) lemilicu, doduše nisam ni lemio ništa zahtevno ni mnogo pa mi nije ni trebala. Najviše sam koristio Iskrine štapne lemilice sa grejačem na 220V, 30W. Sad koristim neku kinesku kopiju stanice 936, ne znam ni kako se zove, za ono što meni treba radi posao. A najdraža mi je prva koju sam kupio, poljska pištoljka, kupio sam je na buvljaku u Subotici kad sam krenuo u srednju elektro školu.

Aaaa, a ja mislila to žarulja! :ROFLMAO:

Mislim u suštini ne treba mi drugi vrh za sad. Ovaj radi lepo. Nego da se uključim u priču.

Znači vrh je i grejač? Zato taj prsten? Pomislio dam da je ko kod starijih lemilica sličnog tipa gde keramički grejači zagrevaju metalni vrh. Sad mi je jasno. Ovako ne bi moglo da se zagreje toliko brzo i to samo sa tom malom baterijom.

Jbt, dok si pomislio nešto, neko je već napravio odavno. Jel moguće danas da se neko doseti nečega a da bude prvi?
Idem da jedem sladoled. :(
  1. ::svaka cast:::haha:
  2. ::super:: (Ako se dobro čuvaju u suštini mogu dosta dugo da izdrže)
  3. Da da u vrhu je sam i grejač, baš tako kako ste napisali (Hakko ili Fnirsi HS-01 ili DWS-200 imaju taj fazon)
  4. :nono: teško (Surova realnost, misliš da si prvi nešto napravio ali ne neko je to već napravio pre tebe)
  5. :) (I meni se nešto jede ali mi sada kasno)

Nisam nikad imao neku bolju (skuplju) lemilicu, doduše nisam ni lemio ništa zahtevno ni mnogo pa mi nije ni trebala. Najviše sam koristio Iskrine štapne lemilice sa grejačem na 220V, 30W. Sad koristim neku kinesku kopiju stanice 936, ne znam ni kako se zove, za ono što meni treba radi posao. A najdraža mi je prva koju sam kupio, poljska pištoljka, kupio sam je na buvljaku u Subotici kad sam krenuo u srednju elektro školu.
BAKU 936 :) (Inače ona je kopija HAKKO bazne stanice - lemilice).

P.S U zadnje vreme ima još jeftinija Yihua 936

Pištolj lemilice su zakon kada treba nešto na brzinu da se odradi.

Nazad
Vrh