Alati i radionice

Svako ima svoj rezon pa prema tome nek odlucuje po sopstvenom nahodjenju.
Ono sto je dobro kod nas, izbor je sirok.
Po mom misljenju, za nas amatere, kineski kzubr uopste nije los izbor, cak mozda best buy....
Za smesne pare se dobije kombinovan aparat sa 3 god garancijom i obezbedjenim servisom, znaci ne mora da se baci kad stane a po recima servisera, ne kvare se bas.
Najskuplji kvar na njemu moze da bude maticna ploca, tipa 5000din...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

После је узео и варстрој 160А е тај сада уби како кеца. Крене лепо да вари и онда почне да пршти,пљуцка,лепи,ма страхота и грозота. Не смем се са њиме усудити да почнем да радим приколицу,ајде електролучно имам чиме,али лакше ми је са ЦО2 да варим цеви за странице.

Crk'o mi displey na Hugong Extreme 160, ne pokazuje tačno zadatu vrednost amperaže....
Brljavi, maksimum koji pokaže je 137 za odvrnut do kraja, a dok je bio ispravan pokazivao 158....
Kupio ga prošle godine u Aprilu, pod garancijom je...
Dobio i dokumentaciju uz njega....
Kupio ga online, na akciji bio, poštarinu platio Prodavac...
Koga da kontaktiram za reklamaciju ?
Prodavca iz Niša ili navedeni Ovlašćeni servis u Smederevo ?
Kako ovo funkcioniše, pretpostavljam da šaljem uređaj nekom od "brzih Pošta" , ko plaća Poštarinu, tamo i natrag, oni ili ja ?

Crk'o mi displey na Hugong Extreme 160, ne pokazuje tačno zadatu vrednost amperaže....
Brljavi, maksimum koji pokaže je 137 za odvrnut do kraja, a dok je bio ispravan pokazivao 158....
Kupio ga prošle godine u Aprilu, pod garancijom je...
Dobio i dokumentaciju uz njega....
Kupio ga online, na akciji bio, poštarinu platio Prodavac...
Koga da kontaktiram za reklamaciju ?
Prodavca iz Niša ili navedeni Ovlašćeni servis u Smederevo ?
Kako ovo funkcioniše, pretpostavljam da šaljem uređaj nekom od "brzih Pošta" , ko plaća Poštarinu, tamo i natrag, oni ili ja ?
Prema zakonu o zaštiti potrošača, prodavac je vaša prva tačka kontakta i on je odgovoran za nerealizaciju reklamacije.

Prodavac mora da vam otvori reklamacioni list.

Ako je roba nesaobrazna (pokvarena) u garantnom roku, troškove transporta do servisa i nazad snosi sam trgovac.

Procedura bi bila ovakva: Kada pozovete prodavca, oni bi trebali da "naruče" kurirsku službu (npr. Bex, Post Express, D-Express) na vašu adresu. Vaše je samo da spakujete aparat.

Koraci koji su potrebni da se odrade pre slanja:​

1. Dokumentacija: Obavezno priložite fotokopiju računa i garantnog lista. Originale zadržite kod sebe!
  2. Opis kvara: Na papiru jasno napišite šta se dešava: "Displej ne očitava punu amperažu, maksimum 137A umesto 158A, brljavi pri okretanju potenciometra."
  3. Pakovanje: Hugong Extreme 160 je kompaktan, ali osetljiv. Upakujte ga u originalnu kutiju ako ste je sačuvali, ili u neku drugu sa dosta stiropora/pucketave folije da ne bi došlo do fizičkog oštećenja u transportu (jer to garancija ne pokriva).
  4. Slikajte aparat: Pre nego što ga predate kuriru, slikajte aparat sa svih strana i sliku upaljenog ekrana kao dokaz da nema fizičkih oštećenja.

Nazad
Vrh