Tog momenta kad kupiš, računaj da si bacio pare....Oni koferi aku alat sto vrte po fejsu kopija makite itd 130 e 4 baterije dal to vredi uzeti za po kuci
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tog momenta kad kupiš, računaj da si bacio pare....Oni koferi aku alat sto vrte po fejsu kopija makite itd 130 e 4 baterije dal to vredi uzeti za po kuci
Kupi Ingco.Oni koferi aku alat sto vrte po fejsu kopija makite itd 130 e 4 baterije dal to vredi uzeti za po kuci
Na šta konkretno misliš. Može link. Mislim znam o čemu se radi i uglavnom se slažem sa ostalima. Bolje je dati malo više para i kupiti nešto sa garancijom i dosta boljim baterijama. Čak mislim da je bolje naručiti iz kine neki generički no-name koji bi trebalo da je jeftiniji nego taj na kome piše Makita, a u suštini su u potpunosti isti.Oni koferi aku alat sto vrte po fejsu kopija makite itd 130 e 4 baterije dal to vredi uzeti za po kuci