geci
Član
Bolje nemoj uzimati, nista ne valja ta mala brusilica
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hikoki je naslednik Hitachi koji pod istim vlasnikom kao i Metabo. Kum je kupio pre promene imena i malu i veliku brusilicu. Maloj je zveknuo rotor posle par godina a velika i dalje radi. Nisu stedjene uopste. Veliku sam uzumao od njega. Isekla 200 betonskih armiranih stubova i nije ni osetilaNormalno da ima vise dobrih modela brusilica u srednjoj cijeno,ja mogu preporuciti Hikoki . I velika i mala se odlicno.pokazale .
Stiglo ovo. Deluje sasvim pristojno. Probao sam jedan da silim i oštetio šraf sa njim, na njemu ne vidim nikakva oštećenja.Znam da Hogert važi za malo bolji, ako ništa bar osrednji alat, a svakako ne u rangu sa Parkside i Womax. Imam nešto od njihovog alata i zadovoljan sam.
Naručio ja ovo. Izgleda da je pravi popust, a ne ovi lažni na koje smo navikli. Evo koliko koštaju na Högert sajtu.
Ima tu svega i svačega, a bukvalno je upola cene. I ovako mi fali gomila šrafcigera i bitova pa često koristim ne adekvatne. Plus ima i lepo postolje.
Vidim Ameri ih dosta koriste i rekao bih da su kod njih dosta kvalitetnije i sposobnije...Te plastične stege još nisam naišao na brend koji drži. Odavno sam odustao od njih i koristim obične stolarske..
I meni malopre stiglo.
Unapred zahvalan kad postavite taj neki kućni/hobi alat na akciji.