Alati i radionice

Za taj laserski metar moras da imas *metu* ako hoces da meris na tu daljinu.

Iskreno nzm sta znaci pantljika,kanap ?.
Mislio sam na ovo,mnogo brze se meri sa njim.

Nije kanap. Ma klasičan metar, traka koja se namotava i ima dužinu 50m.
Merna traka - pantljika.

55da3372368707b44fb26f20f644580e.jpg

Uglavnom ga imaju u magacinima. Pošalju nov i opet 3 godine kreće garantni rok.
Nema ponovo tri godine garancije vec tri godine od prve kupovine
Ne znam kako je kod vas, ali u HR se kod zamjene artikla s garancijom izdaje nova garancija, odnosno ponovo teče od zamjene starog artikla. To je regulirano nekim zakonom i prodavači se moraju toga pridržavati. Obično trgovci žele smuljati i ako nekog uspiju njihov uspjeh. :(

Provjerite kako je to kod vas zakonski uređeno.

Meni kad je busilica crkla na oko 2.5 godine od 5 ukupnih ,kad su mi dali drugu busilicu dali su mi 3 godine garancije umesto novih 5 godina....

Ako ces i ti da radis na povrsini koja je velicine kao ona na koju je lepljen kamen i tebi ce biti super, pod uslovom da nije osuncano. Mada ozbiljan je problem kad kupis tako laser i uneses u kucu pa onda vidis krivo ovde, krivo ovde, lose napravili onamo...
Мука жива, али је добро да на вријеме видиш шта не ваља. Ја сам набавио прошле године и одавно се отплатио. Од постављања столарије, припреме електро инсталација до спуштеног стропа. Све се упегла у милиметар, а ради се неупоредиво брже, поготово кад си сам.

Drugari kako da naostrim vidia testeru za cirkular, imam neki mali monofazni cirkular 2,2kw fi 300 testera sekao sam neke blatnjave daske i cuda i cigle i istupila se, narucio sam novu sa KP neku GEKO 1300 kinti ali mi to ne uliva poverenje pa bi da ostrim staru.

Не може без тоцила за видију, потражи неког ко то ради, не може ручно да буде добро, има да баца.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Drugari kako da naostrim vidia testeru za cirkular, imam neki mali monofazni cirkular 2,2kw fi 300 testera sekao sam neke blatnjave daske i cuda i cigle i istupila se, narucio sam novu sa KP neku GEKO 1300 kinti ali mi to ne uliva poverenje pa bi da ostrim staru.
Probaj samo da je dobro opereš nekim sredstvom. Često se nakupi smola i to uzrokuje da loše seče. E sad pošto kažeš da si i cigle sekao. Moguće da je stvarno tupa.

Sta bese se menja,dodaje,ili sta vec,na pumpama linijskim kod starih kamionskih motora da bi odgovarali na radnoj masini za poljoprivredu ?.Jel to nesto lako sto moze svaki bosista da odradi ,nebitno od motora ,ili nije ... ?.

Zeger klesta ali nekompletna , vrhovi se mjenjaju.
To sam i pomislio. Vidim da fali jedan pločica i šraf na desnoj strani.

Kakvi vrhovi idu? Ravni, zakrvljen. tanji deblji. Ako budem da ih pravim napravim to što mi odgovara tj treba u tom trenutku?

Verovatno idu i neki koji su spojeni na sredini pa da mogu i da šire i da skupljaju, ali to mi je već cimanje da pravim.

Nakon ciscenja i otapanja frizider vise ne radi. Napon sa termostata na rele dolazi.
Rele je broj 103n 001 Kada ga skinem na kompresoru su tri kontakta raspored u obliku trougla. Dovedem 220v na donji i gornji lijevi kontakt. Kada spojim kratko taj gornji lijevi ,pod naponom i gornji desni , kompresor krene da radi i nastavi raditi kada skinem kratkospojnik gornja dva kontakta .
Jel to znaci da treba samo da stavim taj rele novi?

Nazad
Vrh