Alati i radionice

Možda nisam u pravu, ali objava podatka koji nekome može pomoći, a pogotovo na zahtjev, nikako se ne može smatrati reklamom.
Očito da ne shvaćamo svi jednako to pravilo. U nekim postovima ima telefonskih brojeva, a u drugima samo naziv. Ako se netko baš toliko boji da ne prekrši pravilo, onda je meni objavljivanje telefonskog broja prihvatljivije, a pomoć je brža i efikasnija.
 
Takodje preporuka za istu firmu. Meni pravili neke srafove i ozbiljni su. Nikako da me put nanase na tu stranu da narucim opet neke sitnice.
 
Dobro je da ti to radi. Meni na novom sharanu vidim da ne radi, na starom radilo. Kaže mi serviser da je stari webasto dosta bolji bio od novog.
Manuelno uključivanje i nema fabrički nego se to nadograđuje posebno. Onda može i da se programira da se uključi u zadano vreme, recimo 15 min prije startovanja auta i da uđeš u toplu kabinu i da startuješ zagrejan motor.
I ja nevidim poentu na mome saranu da kao imam webasto fabricki ali nema nikakvo dugme,kao pali se sam kad padne temperatura ispod 4 ili 5 stepeni a za sta sluzi **greška ga. Nekad predjem i 6-7 km da mi temperatura dodje na 90

Sent from my 2107113SG using Tapatalk
 
Koje gedore sa kp odabrati za udarni odvijač? Dao bih 5000 dinara najviše. Imaju neke u narandžastoj kuptiji 29 komada plus 3 nastavka za 4500 dinara, i Riper u crnoj kutiji 16 komada za 4800 dinara. Da li su te crne stvarno bolje kada su malo skuplje a manje nastavaka ima u kutiji?
 
Poslednja izmena:
Koje gedore sa kp odabrati za udarni odvijač? Dao bih 5000 dinara najviše. Imaju neke u narandžastoj kuptiji 29 komada plus 3 nastavka za 4500 dinara, i Riper u crnoj kutiji 16 komada za 4800 dinara. Da li su te crne stvarno bolje kada su malo skuplje a manje nastavaka ima u kutiji?
Nisu uvek bolje ako su skuplje a imah više. Koliko sam gledao cene na KP variraju dosta tako da možeš naći skuplje nastavke sa madje komada, a u suštini su apsolutno istog kvaliteta kao ove jeftinije sa više.
Kad kažeš crne ne znam dal sam te najbolje razumeo, ali sve udarne tj. Cr-Mo su crne, dok su obične tj. Cr-V uglavnom sjajne mada se i one mogu naći u crnoj boji. Ali Cr-Mo su skoro uvek crne.

Kupi slobodno te u narandžastoj, ja sam uzeo OVE. E sad ne znam kakve su ti te što ima 29 komada. Su to i duboke i plitke? Možda i nije loše da za dodatnih 1000 dinara uzmeš to. Postavi link ot tih da vidim, ne mogu da nadjem.
 
Ja sam slične kupio, nema samo taj dugi nastavak. I radi posao, odšrafljivao rotore na tanjirači više puta i ništa lošs se nije desilo.
Aco, zapamtio sam kad si mi pričao da si uzeo u narandžastoj kutiji, ali na kraju se ispostavilo da ima i plastična i metalna narandžasta kutija kao i veći i manji broj nastavaka :)
 
Za šta se još koriste duboke osim za felne?
Za sve gde navoj viri iz matice. U stvari felne uglavnom možeš i sa plitkim. kažem ... sve zavisi za šta ti treba.
Meni isto trebaju duboke. Pogotovo vece. Zbog tockova. Ako nadjete nesto okacite pa da porucim.


Poslao poruku da pitam za cenu ovih ali nisam dobio odgovor..
To je pakovanje od 10 komada 24 najveći. Stim što je iz nekog razloga slikan i 36 koji ne pripada tom pakovanju. Treba pitati dal 36 ide uz njih ako ti uopšte treba tako velika na udarnom. Inače to pakovanje isto (bez 36) može da se nadje za 2000. A link sam ostavio gore za pakovanje ko to plus 27,30 i 32 . Košta 3500. Mislim imaš više takvih istih, al 3500 je najeftinije
 
Zoki, ovaj iz oglasa, koji se i nije javio na tvoju poruku, nekoliko puta pominje 100%, a to kad pročitam već me uhvati neka sumnja.
 
Nazad
Vrh