Alati i radionice

Druže koliko je kvalitetan taj uvex i dal postoji baš sa staklom????
Dosta mi je više ovih po 100 Kinti što traju 1 dan

Sent from my moto e5 using Tapatalk
 
Što se tiče naočara, ja ih nosim celog života. Dok su bile sa staklima, menjao sam ih svakih par meseci. Brusilica, aparat za varenje i prašina su ih uništili. Sada sam prešao na polikarbonat, koji je mnoogo otporniji na fizička oštećenja a i mnogo lakši za nošenje. Možda optičari imaju i nešto bez dioptrije i mogu da uglave u vaš ram.
 
Druže koliko je kvalitetan taj uvex i dal postoji baš sa staklom????
Dosta mi je više ovih po 100 Kinti što traju 1 dan

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Pa realno ja staklo na ocima ne bih nosio pa da kazemo nikad izuzev ako ne postoji alternativa u polikarbonatu, jer je sklono lomljenju a onda izes takvu zastitu kad ne vadis iz oka spon ili trn nego krhotine stakla.
Evo kratkog test videa sa uvex sajta

 
Dobro kazes ja imam neke stare naocale slicne ronilackim od polikarbonata i tacno su lagane. Na njima ima bas malo ostecenaja ali ih i bacam samo je problem sto nelegnu na facu fino i dosta su krute. Sad gledam naocale od Boscha i Milwaukeea su oko 10e kao i naocale od polikarbonata, vredi dati 10e na naocale samo da su otporne na ostecenja i maglenje.
 
Na tim kao ronilačkim tankom zagrejanom iglom se izbuši rupica i nema kondeza i magle,što se tiče stakla imam neke stare koje se preklapaju imaju i tamne za varenje,već 30god im ništa ne fali.Samo da je kvalitetno staklo za koje neće da se lepe vrući opiljci koji kasnije zardjaju i možeš da ih baciš.
 
Види стварно!

14 'иљада и цепа до 127х127 мм та рез на 90 степени, а 127х40 за рез на 45 степени.
 
Malena je ali i jeftina!! Odlično je to za cevi kapije i čuda nije baš za uvajzne i tešku bravariju
Drugar ima neku američku trakastu testeru veliku i baš je vrh!!!! Nema varnica, nema šljake od rezne ploče, ne greje metal, pucna je lepa nema onih žileta da ostanu ko na tremilici

Sent from my moto e5 using Tapatalk
 
Na bih se ja bakćao sa tim. Što bi neke žene rekle ... ovde je veličina stvarno bitna. Kao kod tračnih brusilica, ako dužina trake nije bar 2 m previše se brzo troši. I to nije proporcionalno. Nije ako ova od 2 m može da izbrusi, ne znam 40 nekih delova da će ova od 50 cm moći 10. Pre će biti da će uraditi samo 5. To je slučaj i sa tračnim testerama. To je neki efekat sličan onome kad je na motornoj testeri oštećeno par zuba pa se i drugi jedan čas istroše. Plus kod tračne testere problem je i zagrevanje...

Iz ove ponude ja bih uzeo ove štitnike za kolena i burgije čisto da vidim kakve su. I možda ovu aku preciznu čeonu brusilicu.
 
Poslednja izmena:
Kao sto luka rece to ce uzeti neko sto radi najvise sa cevima, a i ako se greje moze se kupiti set za hladjenje emulzijom ili ko ima vremena napraviti sebi. Vece pitanje je kolika je preciznost jer je to parkside, na videima je precizna al mozda nekog potrefi model koji nije nicemu jer po recima nekih parkside stalno menja kineza koji pravi alat.
 
Ja sam se skoro zagrejao bio za nesto slicno, ali nije parksajd. Ne secam se koji naziv bese, uglavnom cena skoro 300 evra. Pogledam par snimka koji su izgleda promotivni i na njima to fino deluje. Medjutim naletim slucajno na snimak nekog slovaka ili poljaka pa sam mogo da razumem sta prica i on ocrni tu testeru. Jos njih nekoliko u komentarima takodje napisase da to ne vredi i ja odustanem od kupovine. Razmisljam sta ce mi ta igracka.
 
Danas baš pričao sa jednim koji ima dodira sa Lidlom,sav alat koji je kod nas sada aktuelan je na zapadu bio pre godinu dana,a svi znamo kakva je Lidlova politika reklamacije i reče čovek jeste dobar alat,ali šta misliš gde završi to što je reklamirano i zato neko ubode,a neko kaže da neće nikad više da kupi.
 
Koliko god se trudio da u Lidlu nađem bilo šta dobro od alata, ja jednostavno ne uspevam.
Sve što sam do sada uzeo, nema nikakav upotrebni kvalitet..
 
Meni je vise zanimljiva ta lemilica. Ne znam jel valja cemu. Nemam nikakvu trenutno jer su mi sve pocrkavale
imam njihovu baznu lemilicu...za sad radi ok..doduse malo je radila..mozda 20tak prekidaca svetala od tomosa zaletovala....
kupio sam i srafilicu njihovu...dok nije upala u kantu sa strugotinom radila je za sve pare...tukli smo sa njom navoje m6-m8-m10 u gusanim plocama i kucistima...kad je upala prodimila je....
 
Nazad
Vrh