Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma kakvi...bacili je u kantu....stize drugaI jesi ju onda reklamirao ?
Не почиње трећа строфа руске химне узалуд са: "Широк простор за машту и за живот..."Kako Ivan cisti dimnjak
Nije mu pukao rezervoar gde je vario ,nego gde je rdja iznutra nacela var,glavni krivac voda i korozija.
Gde kaže da ga vario? Gledao sam oba snimka nisam čuo da to govori. Jel to u komentrima napiso? Deluje kao da je varen kod drenažnog otvora, mada niju puko tu.Zar'đo...
Krpio ga švajs-aparatom pre 5 godina....
Sam priznaje....
Dole., i komentarima kad ga pitaše što ga je sekao, pa pravio "drenažni" otvor....
Da, gledo sam i ja dosta snimaka. Prvo što mi pada za oko osim rdje koje deluje da ima previše za tu starost boce jeste debljina zida boce.Imas takvih istih kompresora u americi barem desetak videa na YT da su eksplodirali, cak i ozbiljno povrijedili vlasnike.
Prvo standardi u americi su manje zahtjevni nego u europi , radi se o posudama ili rezervoarima za amaterske potrebe , misli se na EU standarde.
.Drugo nije ispustana kondenzovana voda jer je u americi puno veca relativna vlaznost i vise vode se stvara i rezervoar vise korodira iznutra.
Misliš sigurnosni? Kakve veze ima rasteretni? On ispušta pritisak iz voda kako bi olakšao ponovno pokretanje kompresora.Takodje ni jedan nema rasteretni ventil , sto je neverovatno da se uzdaju da ce iskljuciti tlacni prekidac.
Da, u komentarima, napisao sam u Postu....Gde kaže da ga vario? Gledao sam oba snimka nisam čuo da to govori. Jel to u komentrima napiso? Deluje kao da je varen kod drenažnog otvora, mada niju puko tu.
Kaže da je pukotina krenulo kod vara (fabričkog). On slabi materijal u delovim neposredno pored vara i ovde je uz kombinaciju sa rdjom došlo do pucanja.