nesto2
Član
Ne mora kemmpi. Sta fali Miller-u i Froniusu ili mozda EWM-u? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto si odustao od Jasic-a ?.@Paracinac88
Ja već nekoliko dana gledam aparate za zavarivanje, koji da kupim. Kod mene je glavni uslov da aparat bude multiprocesni. Prvo sam gledao Jasic, međutim odustao sam od njega. Sada je u opciji Telwin technomig 215 dual synergic. To je ozbiljniji aparat. Moze da radi sa obloženom elektrodom, mig/mag i tig. Staje u njega kotur od 15kg zice, može da gura 1mm zicu. Ima synergic funkcije. Ali lepo i kosta. Oko 100000 din.
Tražeći dalje nasao sam stahlwerk aparate, nisu skupi, ali ne znam nista o njima. Jedini problem je što moraš imati nekoga u Nemačkoj ko bi ti ga poslao, jer se kod nas ne prodaju. https://www.stahlwerk-schweissgerae...ines/MIG-200-IGBT/Welder-MIG-200-ST-IGBT.html
Kao što rece @mali paor najslabiji mig/mag košta oko 40000 din. Na tu cenu treba dodati i gorionik, klešta, kablove, izadje skoro 60000, tako da on uopšte nije jeftin.Sto si odustao od Jasic-a ?.
kupis od ove dvojice polovan migatronic,i ima da sahrani sve ove aparate sto ima u ponudi...Gledati iskljucivo nov aparat ili i polovan?Na šta treba da se obrati pažnja kod tih aparata ako se ide na polovan aparat(cO2)?