Alati i radionice

Kolega ovako kad pitas to je sirok pojam. Zavisi koji modeli, ima ih puno. Ima i jeftinije a ima i skuplje. Ja moju koristim vise nego elektricnu. Busim sa njom metal, do fi10 i kao vibracionu a kao srafilica to se podrazumeva. Jos nisam imao priliku da vidim da baterija posustane. Inace to je model bez cetkica i kazu da su one efikasnije i manje trose bateriju.

Nemam neki model da mi je zapao bas za oko sto se kaze. Zato i pitam ovako uopsteno. Ako neko zna neki model da se istice u odnosu na druge slobodno nek preporuci.

Ja nemam neku veliku potrebu za srafilicom tako da sam za neku jeftiniju varijantu. Ove black & decker vidim nisu skupe, a ipak poznato ime. Mada, mislim da i oni samo zalepe svoje ime na nekog kineza. Razmislicu narednih dana jer mi nije hitno.

[video]https://www.youtube.com/channel/UC8OQdWVxmjpYQ8aaWj4-fGw[/video]
Zanimljiv kanal i mozda prvi u Srbiji o tehnici zavarivanja. Covek poznaje materiju i fino demonstrira sve postupke i tehnike.

Ako ima kod vas Hofer prodavnice njihove šrafilice i bušilice su po mom iskustvu sa njima odlične i nisu skupe.Prodaju pod imenom Workzone.

10600 je ovaj komplet. Možda sam mogao za manje pare da kupim neku kvalitetniju- jaču polovnu ali ko zna koliko je radila i kada će stati. Niko ne kupuje one profi da bi mu stajale nego da bi radile svaki dan

Са тим поштољима се не одврћу и заврћу матице на точковима,.ко има алу фелне и конусне матице зна о чему говорим.Кад ми дођу са тим могу само добити по глави с њим једино је зато и добар,

Treba da kupim pištolj na 1/2 a nikako da dođe na red.Imam Atlas Copco na 3/8 i nije kadar za sve a imam i jednosmernu račvu Atlas Copco na 1/2 sa kojom se plašim da radim jer lomi ruke koliko je jaka.To sam sve kupio novo za male pare a tip tada nije imao u ponudi pištolj na 1/2.Gledam neki Chicago Pneumatic sa dosta nm snage jer su mi novi Atlas Copco jako skupi.

Nazad
Vrh