Nemam mehaničarska iskustva oko šrafova, no mislim da će šraf teško da se polomi u rupi. Uvek se lomi ravno, na samom izlazu. U rupi je stegnut i ne može da se lomi, a na uvrtanje najjače opterećenje je pri vrhu. Do dna rupe, prvog navoja opterećenje opada na 0. Varenje na nepristupačnim mestima je nemoguće. Ima materijala koji ne smeju da se greju.
Leve burgije, burgije i vidija materijali su mnoogo rizični. Ako se zalome, zbogom rupo
Ja sam najčešće koristio brener. Kada mu izgori korozija, bukvalno pincetom za obrve se odvije pod uslovom da sme da se greje, vari ili šta god.
Sve kad sabereš, svi ste u pravu
Ja često, ako može da se zabuši šraf, koristim jak metal oblika trouglaste turpije. Obrusim npr ventil u piramidu. Njega zakucam u rupu i onda rocangle. Čukanjem se takođe olabavi navoj.
Leve burgije, burgije i vidija materijali su mnoogo rizični. Ako se zalome, zbogom rupo
Ja sam najčešće koristio brener. Kada mu izgori korozija, bukvalno pincetom za obrve se odvije pod uslovom da sme da se greje, vari ili šta god.
Sve kad sabereš, svi ste u pravu
Ja često, ako može da se zabuši šraf, koristim jak metal oblika trouglaste turpije. Obrusim npr ventil u piramidu. Njega zakucam u rupu i onda rocangle. Čukanjem se takođe olabavi navoj.