MOMOSARIC
Član
Samo se šalim , znam da si napravio lapsus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
slab kvalitet delova ali baš slab. kupim nepovratni ventil za kompresor 350din u mikimausu (vobihausu) i on ne zaptiva dobro u startu. Svuda 10e a kod njih 350Woby Haus ima dobar izbor te galanterije za kompresore.
Jel neko ima električni pištolj 3,4" i kako ga sluzi?
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Au, bilo na oglasima skoro. Usput sam video, ne znam detalje.treba mi mala pomoc, jel ima neko od vas da bi prodao rucnu hidraulicnu pumpu za kipanje prikolica il znate da neko ima?
a i ja sam video negde al sad ne mogu da nadjem, crkla mi pumpa u kanalskoj dizalici pa nemam drugo resenje nego da ubacim nesto na taj fazonAu, bilo na oglasima skoro. Usput sam video, ne znam detalje.
Imaš sigurno na KPa i ja sam video negde al sad ne mogu da nadjem, crkla mi pumpa u kanalskoj dizalici pa nemam drugo resenje nego da ubacim nesto na taj fazon
https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...&share_tid=17665&share_fid=25496&share_type=ttreba mi mala pomoc, jel ima neko od vas da bi prodao rucnu hidraulicnu pumpu za kipanje prikolica il znate da neko ima?
Jel moze pumpa za dizanje kabine od kamiona? Takozvana Trambus pumpa?a i ja sam video negde al sad ne mogu da nadjem, crkla mi pumpa u kanalskoj dizalici pa nemam drugo resenje nego da ubacim nesto na taj fazon
ja mislim da moze, ako ti nije tesko posalji mi koju sliku u pp i cenuJel moze pumpa za dizanje kabine od kamiona? Takozvana Trambus pumpa?