hehe,
da, nisam mogao da se setim kakav je pravi naziv
![]()
Kardan gde si pazario i koja je bila cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hehe,
da, nisam mogao da se setim kakav je pravi naziv
![]()
Ako je zub u reduktoru, poznanik koji radi usluge je isto imao slucaj da mu je pukao zub. U nedostatku vremena i delova otvorio je reduktor, okrenuo tanjirasti za 180 stepeni, tako da je klip udarao sa zdravom stranom zupcanika.Otkino kolega jedan zub na zupcaniku od balirke dzon dir...imal iko na ovim nasim krajevima da to moze sanirat il novi zupcanik izradit
Kardan gde si pazario i koja je bila cena?
Imas ih po vasarima, i po bolje snabdevenih gvozdjara... ako se ne varam ce M6 je oko 50 Din/kom
nismo se razumeli, zato sto si citirao civije.Sta 50 komad?
Pitam za ceo set izbijaca...
Imas u sijama firmu zupcanik koja to moze odraditi. Ali je jaka cijena, na jednoj dzonovoj blizu mene je odvalio jedan zub i kido osigurac, napravili mu gore za oko 2000KM. Raspitajte se, mozda nije isto.
I ja sam ovih dana kupio dosta kljuceva na vaserima. Sve nemacke renomirane marke. Nije hteo cova u Rumi da proda okasti Stahlwille 24-27 za 500 dinara. Trazio 600 a tata nije hteoKompletirao okasto-okaste ključeve po Vašim preporukama i nabavio zaista kvalitetne za neverovatne (skoro) 3 crvene!!!
Od 6 do 32 plus jedan 30-32...
Ukupno 13 ključeva...
Na Vašaru u Rumi...
Prva fotografija je pre sređivanja, čišćenja i glancanja a druga je, naravno, posle...
Najbolje sam prošao za ovaj veliki 27-32 Unior, GANC NOV, neogreban i nedirnut, ko iz radnje, a platio ga 400 dinara, i što je najneverovatnije, nisam se ni cenkao!!!
Čova imao samo te 27-32 i veće i raznih marki...
Upitah ga jel su to njegovi ključevi, kaže, mrtav-'ladan, pa naravno...
Da su tvoji, brale, ne bi ih ti ovako poklanjao, mislio ja u sebi...
Taj "prodavac" bio u samom kraju Vašara, u Rupačama Ciganskim, on zadnji, pa iza njega ledina....
Samo je ključeve i prodavao, na zemlji i nekoj ponjavi...
Sad mi krivo što ne kupih još koji, mogao sam ga kome pokloniti ili prodati po nabavnoj ceni!!!![]()
nikt koja je cena tog aparata?