paorpaor
Član
Jako tesko ces naci ventile koji pasu, osim ako negde naletis na neke polovne. Ja sam isto tako trazio za neki moj stari i na kraju odustao i kupio novu kompresorsku glavu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zahvaljujući članu Kardan ,pištolj za duvanje guma koji sam kupio na vašaru za 100 dinara ,funkcioniše.Obrada je gruba ali ne smeta za normalan rad.Hvala kod mene nema taj plastični deo i jedna opruga.
Ako imaš vremena da li bi mi mogao napraviti crtež sa merama od ovog dela ?
forum image hosting
Zahvaljujući članu Kardan ,pištolj za duvanje guma koji sam kupio na vašaru za 100 dinara ,funkcioniše.Obrada je gruba ali ne smeta za normalan rad.
hehe,Mislis elasticne civije?
cudo to, bio sam na Vasaru u Krusevcu (Vrtoloma) i ujutru rano moze nesto da se kupi inace samo da se bijes i guras za kluceve 10,12,17 i 19 sve po 100 Din komad do 22... ovi veci su 150 pa na gore bili kod karton City prodavcima.Uh, kod nas na pijaci prodavci polovnog alata nemaju mere u cenama. Za 100 din teško da kupite ključ 6-7 a kamo li nešto veće...
hehe,
da, nisam mogao da se setim kakav je pravi naziv