MOMOSARIC
Član
Filbi , jel to busilica i lampa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja, VLP 5320 oznaka taj je tip bez cetkica i mislim 240Nm... Za te pare i više nego odlican.Neko je pisao ovde da ima neki vilager aku udarni odvijac da je jak a nije skup , koji je to model ?
Fuseraj, imam prikljucke za kompresor te marke...Jel ovo vredi nesto ili je konfekcija - https://www.kupujemprodajem.com/ala...ce-i-ureznice-110-kom-mar-pol/oglas/121385975 /
Da. Mislio kupiti samo bušilicu, ali bila već na redovnoj akciji pa je nije kačio popust 20% i onda uzmem ovaj komplet jer dođe jeftinije. Realno, lampa mi skoro nikad ne treba, ali kad je već tu ne smeta.Filbi , jel to busilica i lampa ?
Za koju primenu je predvidjena, ili je napravljena za kolekcionare. To kada bi ti imao vremena pa lepo ispeskariti i ofarbati u fein narandzastu boju, ili u sivu koja joj je fabricka.Mala je ,samo 125 ulazne i 50 w izlazne snage Plaćena 750 dinara. (uz cenkanje)
Neću sa njom raditi ,ova je za kolekciju.
Samo sto bi sa tim villager-om od 250nm bilo lakse duze raditi neke poslove do 24 kljuca. Ima na youtube neki lik ima berner udarni odvijac kao i ti, ali ima i einhell aku udarni odvijac od 200 i nesto nm. Berner odvrce sve, ali je sa einhell-om lakse raditi zbog tezine i velicine jer nema cetkice. Ovaj model je u pitanju:https://www.masineialati.ba/shop/ak...ni-odvijac-power-x-change-te-cw-18li-bl-solo/.Ja sam pisao da sam porucio bio neki VILLAGER udarni odvijac 400-450 Nm, ali su me kasnije zvali i rekli mi da ga ipak nemaju na stanju. Nudili su mi taj 250 Nm, ali mi se ucinilo da je slab za moje potrebe. Onda sam kupio BERNER 600 Nm, on bije pa rastura.
Ne znam za šta su je pravili ali 50 i neke kada je napravljena je služila za nešto .Verovatno nisu znali da će nekome biti za kolekcijuZa koju primenu je predvidjena, ili je napravljena za kolekcionare. To kada bi ti imao vremena pa lepo ispeskariti i ofarbati u fein narandzastu boju, ili u sivu koja joj je fabricka.
Ja sam ga kupio polovnog. Sa baterijom 5Ah i brzim punjacem mislim da me je iskostao 180 evra. Imam ga mozda 6 meseci.I posto je i otkad ga imas
Veruj mi da je taj lik sa YT i presudio da kupim ovaj BERNER. Razmisljao sam da li da ga kupim i onda naletim na taj snimak i vise nije bilo dileme. Koristim za kljuceve do 32 i do sad se nije desilo da ne odvije, samo nesto duze bije.Samo sto bi sa tim villager-om od 250nm bilo lakse duze raditi neke poslove do 24 kljuca. Ima na youtube neki lik ima berner udarni odvijac kao i ti, ali ima i einhell aku udarni odvijac od 200 i nesto nm. Berner odvrce sve, ali je sa einhell-om lakse raditi zbog tezine i velicine jer nema cetkice. Ovaj model je u pitanju:https://www.masineialati.ba/shop/ak...ni-odvijac-power-x-change-te-cw-18li-bl-solo/.
Mislim da su se takvi alati pravili pre svega za primenu u industriji za rad sa vrlo tankim burgijama. Na primer u procesu proizvodnje pneumatika se koriste burgije reda veličine 0,3 ,0,4, 0,5 mm: Bušilice su veoma male kako bi rukovaoc imao osećaj da ne polomi burgiju što kasnije zahteva višesatni zastoj da bi se ista izvadila iz alata.Za koju primenu je predvidjena, ili je napravljena za kolekcionare. To kada bi ti imao vremena pa lepo ispeskariti i ofarbati u fein narandzastu boju, ili u sivu koja joj je fabricka.