Alati i radionice

Nisu lose al nisu nesto ni za duze nosenje. Lepe su na oko samo. Ne podnose vlagu a i nemaju stitnik za prste.
U firmi kod mene se nose uglavnom atlas cipele pa uvek gledam da ih izbegnem iako ekstra izgledaju. Gledam pandu da uzmem jer imam siroko stopalo.
I da, uglavnom su neki drugaciji kalup jer klasicne patike-cipele-papuce nosim 45 al atlas cipele nosim br 43
Ove imaju štitnik za prste.Nosio sam ih danas 2-3sata.Meni dobro leže.

Danas u lidlu kupio malu brusilicu za 2800din je extra,ima soft start i potenciomer. Bolja od enhela prethodnog, navodno 1800w. Kupio i onaj pistoljcic za plastiku polepio kablove u kabini,popunio sastave led fara i super je za 500din.I na klik se pomera zastita od varnica nije na saraf kao vecina.
Jedino sam dobio neki komad plastike kao zastita za plocu ne vidim mu svrhu.

Danas u lidlu kupio malu brusilicu za 2800din je extra,ima soft start i potenciomer. Bolja od enhela prethodnog, navodno 1800w. Kupio i onaj pistoljcic za plastiku polepio kablove u kabini,popunio sastave led fara i super je za 500din.I na klik se pomera zastita od varnica nije na saraf kao vecina.
Jedino sam dobio neki komad plastike kao zastita za plocu ne vidim mu svrhu.
Isto sto si i ti kupio to sam i ja danas,plus onaj merac temperature na laser i heftalicu na struju.I meni se za sad svidja brusilica,nego mi nesto jako veliki obrtaji na 5 ili 6 broj,nzm sad koji je bio maks ,ja sekao neke cevi na broj 4 ,sasvim lepo ide.Ta plastika ti je dodatni stitnik i bas mi se svidja,navuces je na taj metalni,dodje kao sa strane,mogu slikati kako je kod mene sutra.Inace malo mi se ne svidja duzina brusilice,skoro kao ove velike dodje,taj design im je cudan ,moglo je to krace za skoro 10 cm.
.

Ko bi da pravi secku valjak,danas uslikao na otpadu u Zr ka Elemiru ,vidim stigle im ove neke cevi ,fi oko 60-70cm,debljina zida 10-15mm.Ozbiljno razmisljam da uzmem meni od 3 m ,ne mogu sad praviti nemam vremena,ali nek stoji...jeste skupo gvozdje,samo ne mozes naci takve cevi uvek,to kupujes kad ima.Ova debela manja sa leve strane stoji dugo,ali mali je precnik ,i brate mili ima 3-4cm debljina zida...

Људи каква су вам искуства са Хидрауличним дизалицама са нета цене су примамљиве али колико трају?
Uzeo sam 4 komada Quinqu ili tako nešto ŽUTE boje odlične su!!!!!!.
2 sam uzeo 32t i 2 od 10t uzeo pre 2 god odlično rade svaki dan ih koristim!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Isto sto si i ti kupio to sam i ja danas,plus onaj merac temperature na laser i heftalicu na struju.I meni se za sad svidja brusilica,nego mi nesto jako veliki obrtaji na 5 ili 6 broj,nzm sad koji je bio maks ,ja sekao neke cevi na broj 4 ,sasvim lepo ide.Ta plastika ti je dodatni stitnik i bas mi se svidja,navuces je na taj metalni,dodje kao sa strane,mogu slikati kako je kod mene sutra.Inace malo mi se ne svidja duzina brusilice,skoro kao ove velike dodje,taj design im je cudan ,moglo je to krace za skoro 10 cm.
.
Slazem se da bi bilo dobro da je i manja,ali vidim to je neki trend takav oblik sad. Vidim da je ipak nasa 1200w.

Ko bi da pravi secku valjak,danas uslikao na otpadu u Zr ka Elemiru ,vidim stigle im ove neke cevi ,fi oko 60-70cm,debljina zida 10-15mm.Ozbiljno razmisljam da uzmem meni od 3 m ,ne mogu sad praviti nemam vremena,ali nek stoji...jeste skupo gvozdje,samo ne mozes naci takve cevi uvek,to kupujes kad ima.Ova debela manja sa leve strane stoji dugo,ali mali je precnik ,i brate mili ima 3-4cm debljina zida...
Ne mora tolika debljina zida.
10mm sasvim dovoljno po mom misljenju.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Hteo bih da uzmem neki pneumatski pistolj,koristio bih ga iskljucivo ponekad da odvrnem tockove i tako kod kuce oko auta pa me zanima dal ovakav ima dovoljnu snagu da odvrne srafove tocka?U pitanju je pistolj iz woby hausa 340nm

Ovakav <---------------------

Ako imaš prilike ,kupi polovan makitin .Imamo ga od 2015 ,lepo radi , od manjih je.
Ствар је у томе што ми се прилике такве врсте не указују, а ја нешто и немам воље да правим сачекуше да се појави полован бренбдиран алат.

Uzeo sam 4 komada Quinqu ili tako nešto ŽUTE boje odlične su!!!!!!.
Наранџасте? Те би требало да носе марку "Dingqi".Има их доста на KP.

Potpuno si u pravu.Veliki nedostatak starijih mašina .Da li bi mogli nekako da ugradimo laserski zrak na ove stare ?

I ja bih uzeo neki cirkular, ali voleo bih da je kompatibilan sa onom kliznom letvom. Problem je što su dosta skuplji, ispod 30000 dinara se ne može kupiti.

I ja bih uzeo neki cirkular, ali voleo bih da je kompatibilan sa onom kliznom letvom. Problem je što su dosta skuplji, ispod 30000 dinara se ne može kupiti.

Ja imam neki Dewalt 54v dcs576 model ali nisam još letvu nabavio. Vidim ima ih polovnih oko 150e solo mašina ali su im baterije dosta skupe tako da si u pravu da za manje novca nema ništa...

Nazad
Vrh