Alati i radionice

Da li neko ima ovakvu ubodnu testeru?
Koju god testericu da probam,ne odgovara ulaz.Na testeri je manji za oko 1 mm.

Da li neko ima ovakvu ubodnu testeru?
Koju god testericu da probam,ne odgovara ulaz.Na testeri je manji za oko 1 mm.

Ko ti je uvalio to? :) Osima ako nisi dobio džaba zezno si se.

To je stari Boš ulaz. Imam ja. Dao sam je stricu. On kaže da je uspeo da nadjem listove za nju ...ja nisam nigde mogao da nadjem, čak ni na iternetu na engleskom. A čak i da nadješ problem sa tim testericama je što su previše tanke u gornjem delu i lako pucaju tako da.... reši se tog čuda ako možeš.

Testerica izgleda istio kao ta sa slike samo je uža za nekih 2mm i ima dava ramena a ne jedno kao ta. Mogu da ti slikam list ako mi je još tu

Imam bošovu ali noviju ,ulaze testerice .
Imam feinovu za koju idu specijalne testerice ali pošto ih retko nađem obrusim ove normalne na njenu meru i radi.

Probaj obrusiti ,što "smeta"

@dusanboss
Mislim da znam koje su.Nisu kao ove na T prihvat,nego su u sredini udubljene u obliku trougla,a okolo ravne.
Hvala svima,probaću da obrusim.
Inače,kupio sam je za 20€

Imam bošovu ali noviju ,ulaze testerice .
Imam feinovu za koju idu specijalne testerice ali pošto ih retko nađem obrusim ove normalne na njenu meru i radi.

Probaj obrusiti ,što "smeta"
Probao sam ja sa brušenjem... Ne ide. Oblik je duplo T. veliko cimanje da se napravi a kad napraviš pukne pošto je dosta tanja u tom delu.
@dusanboss
Mislim da znam koje su.Nisu kao ove na T prihvat,nego su u sredini udubljene u obliku trougla,a okolo ravne.
Hvala svima,probaću da obrusim.
Inače,kupio sam je za 20€
Zeznuo si se .... ja sam dao 1500 i takodje se zaznuo. Nije Boš sve što je plavo :)

Nisu te koje pominješ. Kao pvo što si stavi samo tanje ima duplo T tk dva ramen... Slikaćuti posle. Nije ne moguće da se nadju ali su jako ,retke.

U zadnje vreme ,ne može se naći povoljno polovan alat .Doduše ,nema vašara ,pijaca ....
Pre dve tri godine sam kupio skroz ispravnu ubodnu Bosch za 1000 dinara.

A nađe se ono još ponešto od alata na internetu od ovih što uvoze polovnu robu. Ja prije 2 mjeseca uzeo holz her ubodnu pilu za 15 € . Isto se ubaci list i samo zakrene za 90. Idu klasični listovi.

Има ли неко некакво искуство са ручним циркуларима? На шта треба да се обрати пажња при куповини ови аматерских модела?

Има ли неко некакво искуство са ручним циркуларима? На шта треба да се обрати пажња при куповини ови аматерских модела?
Ako imaš prilike ,kupi polovan makitin .Imamo ga od 2015 ,lepo radi , od manjih je.
Sada sam video da je kod nas od 2014.

Poslednja izmena:
Nisu lose al nisu nesto ni za duze nosenje. Lepe su na oko samo. Ne podnose vlagu a i nemaju stitnik za prste.
U firmi kod mene se nose uglavnom atlas cipele pa uvek gledam da ih izbegnem iako ekstra izgledaju. Gledam pandu da uzmem jer imam siroko stopalo.
I da, uglavnom su neki drugaciji kalup jer klasicne patike-cipele-papuce nosim 45 al atlas cipele nosim br 43

Ja imam elten plitke , kupljene polovne prije 3 g za 15 €. Udobne su kao dobre patike, ne zamaraju nogu. Imaju patent na šaraf se stežu,

Nazad
Vrh