Misker
Član
Oko 8500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Motor mi se nikada nije ugasio. Ventil je na 90 baraI jel imaš ventil sigurnosti podešen na niži pritisak ili pustaš da se motor zaustavi?
Presa banjalučka dorađena, agregat napravljen od 'nule' po potrebi daje i 600 bara..Samo toliko. Koji agregat i koja presa 100t?
Pa kako imaš 100 bara ako ti ventil otvori na 90?Motor mi se nikada nije ugasio. Ventil je na 90 bara
Spomenuti cepac je vrhunski ali ja jednostavno ne znam kojim racunom su dosli do 'tonaze' koju spominju pored raznih modela. Napominjem da ja ovom kombinacijom guram cepanicu kroz 6 nozeva od jednom. Za cepanje jednim nozem je potrebna daaleko manja sila. Nasao sam i one hi-low pumpe koje su stvarno najbolje resenje za cepace ali mi ne odgovaraju jer mi na istu pumpu radi i testera...
Nije da ne uživaš u tomeDule nemoj opet da ispadne da ti rušim sneška,
Šta nema veze sa hidroulikom?ali dosta stvari koje si napisao nemaju veze sa hidraulikom.
Pa u velikoj većini sistema jeste podešen na niži pritisak. To i jeste funkcija ventila, da vrati ulje nazat ako pritisak predje zadati.Kada pritisak u sistemu pređe 94 bara, tada motor staje - nema dalje..
Ventil sigurnosti može odreagovati samo ako podešen na niži pritisak nego što sistem može da ostvari.
Tako ćeš dobiti silu u Njutnima ne u kg. A i mislim da ne može pritisak u Barima već mora da se prebaci u paskaleIzracunas povrsinu u cm i puta koliko bari ti je pritisak i to ti je to...
Ova konverzija centimetri inci dodje kao i vicEvo ti ovde kako se izračunava koliko tona može da ostvari pri odredjenom pritisku. Treba ti prečnik klipa, prečnik štapa klipa () oba u inčima i pritisak u paskalima po inču