AcA OPEL
Član
Dal jos uvek imaju akciju za taj set 2 u 1? Da kupim i ja ako su vec toliko dobre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zorge taj sa oglasa ima ustvari 8 glava tj klipa na 4 motora. Ti bešumni uvek idu u paru i izgleda da je žrtvovan protok za zvuk pošto svi veći su bukvalno prekriveni glavama.Јес', фора је што су бешумни (у односу на класичне клипне). Јесенас сам у једној продавници запазио неке "Вилиџерове" моделе са таквим главама и продавац ми рече да их узимају мајстори којима не треба велики проток, али треба да су тихи и да могу без бојазни да се преносе положени на бок, а да не цури уље или да дође до хидо удара. Ја сам јесенас у овој тем поменуо један са КП, који има чак четири такве бешумне главе.
Него има једна фора са декларисаним снагама мотора ових компресора. Овај "четворомоторац" са КП је наводно 4 х 1350 вати, а монофазни је, што кућна инсталација сигурно не би лако подносила, док они "Вилиџерови" које сам видео, декларишу нешто типа 750 вати по глави, што у варијанти овог "четворомоторца" нешто што личи да би радило без муке на једној фази. Другим речима, оно 4 х 1350 вати на једној фази је пресер.... теривање и да су 750 по глави реалнија цифра.
Mozes zasebno da uzmes izadje 11800.Velika je 8k.Dal jos uvek imaju akciju za taj set 2 u 1? Da kupim i ja ako su vec toliko dobre.
Ne Beri brigu ja surfujem po njima i radePronaso sam u medjuvremenu na njihovom sajtu. Velika mi odgovara, ali ova mala je bas malecka, samo 600 W. Jedino da je koristim samo za smirglu.
Nije mi jasno, zašto ljudi na limundu licitiraju Fein od 1200 w za 6000 ako ima ovakva mogućnost?Stigla još jedna
Akcija OKOV 3800din na kućnu adresu, garancija 3 godine
Sa prošlom sa prezadovoljan!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
А је л'!? Нисам знао да Лука дилује ове брусилице.Uzeta po preporuci od Luke..
Kiraj veruj da sam pre uvek bio za polovan plavi Bosch, fein,makitu i reći ću da ništa nije večnoNije mi jasno, zašto ljudi na limundu licitiraju Fein od 1200 w za 6000 ako ima ovakva mogućnost?
Da li je fein toliko bolji ili ............
Ja se juče ponovio...https://www.villager.rs/products/akumulatorska-busilica-odvijac-vln-3220-2bsc
Original Kinez...