A nazad promaja????Значи, осим антифона, наочара, шлема и рукавица, за рад са великом брусилицом треба да се обезбедим и са:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A nazad promaja????Значи, осим антифона, наочара, шлема и рукавица, за рад са великом брусилицом треба да се обезбедим и са:
2 ovakve imamImao sam i ja takvu jednu krmacu koja se rado otimala kontroli, i zamenio je sa boshom isto 2000w a laksa duplo i poslusnija.
Ovo bitrebala da je 1800 w i 6500 obrtaja,nosi veliku ploču.Ne, nije pobrkana, jednostavno, stara je, iz vremena kada nije postojao soft-start i osiguranje pri nenadanom nestanku el. energije, pa ponovnom uključenju...
Zašto bi bila moja greška ?
Čovek me nije zvao od besa i dosade, već da mu odradim nešto, znajući da sam bar deset puta sposobniji od njega, i da ću kvalitetnije i brže odraditi...
Ima i on brusilicu, ali manju i novije generacije, sa svom elektronikom, i jednostavno, nije očekivao da će tako jako trznuti, uz to i odmah dobiti maksimalne obrtaje, njegovo je objašnjenje....
Prihvatam ga takvo, kakvo je...
To i on, a i ja kažem...
Bogami trzne druže, vjeruj mi...
Nije je bacio siguran sam, krajičkom oka sam video kako mu se jednostavno "otela" iz ruku, trznula, ne znam kako drugačije da opišem...
Voleo bih da ta moja "velika" brusilica ima sve te korisne "novotarije", jer su poželjne i prihvatljive, i brzo se čovek navikne na dobro, ali pošto su na ovoj mojoj starija "rešenja" uključivanja i eksploatacije, navikao sam tako, i oprezno radim s njom...
Evo je...
Pločica je izlizana i ne mogu reći kolike je snage, ali se sećam, još kao omladinac, da je na pločici pisalo Bosch....
I nije ni čudo što su prestali proizvoditi u Njemačkoj, k'o je lud da proizvede brusilicu koja traje tolike godine !!!!!
Druga fotografija je taj "klasični" prekidač...
Nije ništa "budženo" !!!!!!
Holandska bolest ili Ceratostomela ulmi je unistila brest kao ekonomsku vrstu...Kod mene se zove vezić. Izgovara se sa kratkim i slabo naglašenim i.
Nije tvrđe od brijesta ali žilavije. Teže se cijepa i kao da je usukano. Dobar materijal za držalice.
Kod nas je brijesta bilo mnogo ali mu je nešto naškodilo i sav se osušio. Sad izraste poneki do 10-tak cm i osuši se.