Alati i radionice

@deks Što su je ušminkali svaka im čast. To je cijena oko 40 €? Pa sko služi 3 g. isplati se.
Ja sebi naručio malu Makitu ga 9030. 55€ sa par reznih i brusnih ploča.

Mislim da je 2 god garancija a cena kako mi burazer rece oko 4500-5000 din, po meni je bolje resenje od bilo kakve kineske.
Samo sacekas cetvrtak i dobro poranis
f21a691d4cbb878d3aab3e74e0003727.jpg
3b048c48c7e7d3bcc3548d1511a6d973.jpg
Jel imaju to svaki čtvrtak? Kako ti se čini pri korišćenju? Jel ima ovaj problem ko što ovaj lik spominje za ovu manju? :

Manite se tih kineskih brusilica. Otvarao sam i popravljao kinekse brusilice. Tipa zameni cetkice li lezaj. To je toliko ocajno uradjeno da je to smesno. Upregni je malo i sad pa sad ces je pregrejati i eto problema. POlovna Bosch, Makita ili slican brend stari 10ak godina u odlicnom stanju kostaju koliko nova kineska, a svaka ce sahraniti 3 kinezare a pritom mnogi prodavci vam i daju neku garanciju. O lezanju u ruci i mekoci u radu da i ne pricam...

Jezim se od Parkside alata jer sam se opekao sa tracnom slajfaricom. Jesu mi vratili novac, ali meni je trebao alat. Nisam ocekivao neki ekstra kvalitet, ali da se posle par dasaka pokvari stvarno je skart. Brusilicu sam kupio DeWalt, 1400 W, placena oko 100e. Mozda sam mogao kupiti nesto jeftinije ali nisam hteo da rizikujem. Aparat za varenje sam uzeo Hugong sa 2 godine garancije umesto Kzubr na koji sam se bio nameracio. Busilicu stemaricu sam uzeo Makitu M8701. Na redu su maska za varenje i busilica, posto je stara Black & Deker u losem stanju. Uzecu neku Makitu ili Bosch.

Nisam rekao da je to sad neka ekstra marka, stvarno nemam pojma, ali mi deluje dosta korektnija kupovina od najobicnije neke kinezare...
Jbg kad uporedis novac- garancija, uvek je bilo koliko platis toliko klatis...
Ja sebi kupujem Bosch, 100e....

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Одлука је пала на половну Вурт брусилицу 2400 вати одлично стање...70е...Јбт мош лећи на њу.
Wurth je trgovac,tj za njega neko proizvodi u crnoj boji.Ko je proizvodjač te brusilice,Boš,Flex ,Fein,Metabo ?

I to mi lici na kineze samo malo bolja zavrsna izrada..

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ovo bi trebalo da je Fein.

Ovo je Metabo.

Ovo je možda boš

Ovo je Flex

ovo je boš

ima neko za preporuku gde mogu nabaviti kvalitetan alat, tipa srafcigeri, kljesta, set kljuceva?Neko ili sa kupujemprodajem neka preporuka?Hvala unapred

Nazad
Vrh