Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jok, prevoznik tereta!!!Kiridžija bi po današnjoj sistematizaciji trebao biti terenski komercijalista?
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Moj otac je kupio Belorusa T40 1971 ili 1972.g. toje tada bio prvi traktor u selu sa kabinom, tada je bilo u selu dva fergusona a kasnije I dva urcusa a Zadruga je imala ,,Rusa Superasa!" mtz-52 sa prednjom vucom E to je bio vasionski brod u to vreme a da bi tog Belorusa mogao da vozi I da bi mu se priznala garancija isao je na obuku za voznju I odrzavanje a po zavrsenoj obuci dobio je potvrdu o zavrsenoj obuciPričao mi je da 1967g kad je kupio prikolicu za konje to je bio VRH napredak prva prikolica u selu
Mnogo više stane nego u paorska kola i mnogo lakše ide!!
A kad je 1974 kupio T 40 to je bio svemirski brod
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ovo pitanje oko masti, muči i mene.Svaki proizvođač alata ima mast pod svojim imenom .Probao sam više puta da nađem neku povoljnu ali ništa.Hvala @mirosti! A koju bolju mast bi trebalo staviti, nije mi ovo hitno (imam drugu bušilicu), sačekao bih da prođe ova epidemija pa bih nabavio to što treba. Pogotovo jer bih onda isti posao napravio sa još par komada ručnog alata...