@lovac luka Kako mislis mnogo joj 10-12mm ,mislis pregreje se,tj ukljuci zastitu nakon 30-ak cm ili ?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pise da ima usis 260 l /u min boca od 50 l motor 18000w iskljucuje na 10 pali na 8 bara.sta pise, koji mu je kapacitet
Cuti bolje sto odmah,onaj radnik mi kaze bolje trazi pare da se ne vracas opet da menjasDugo ti je i trajala
Избаци једну нулу од тих силних ватиPise da ima usis 260 l /u min boca od 50 l motor 18000w iskljucuje na 10 pali na 8 bara.
Problem rešen,dizalica drži prednji kraj od MF 2-3 sata bez "padanja".Dorađeno je ležište za kuglice na povratnom vodu i stavljena je malo manja kuglica .Zanimacija sa krokodilkom.Nije ni mrdala kada se pumpa.
Otvorio sam je očistio ,ali opet ništa.
Jedna kuglica nije imala dobro naleganje pa je pravila problem,otvarao sam je nekoliko puta .Sada diže ,diže i teret ali upusti posle par sekundi.
Danas nisam imao volje da tražim dalje ,sumnjam na manžetnu ,pošto deluje "ofucano"