Paracinac88
Član
Nisam jos,tek kad odem kuci u lokalu sam radim pa nema smisla ovde da vrzdim cirkulise mi narod
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što se tiče pumpe za vađenje ulja iz motora, mislim da je ono bezveze. Em je njanjavo napravljeno, em mu treba 10 minuta da izvadi ulje..Meni krivo za ključeve što su imali, i onu pumpu za istakanje ulja iz motora... Al ja nisam ni bio već prosto zaboravio, nemam naviku da visim tamo svaki dan ko džigerica
Uzeo i ja u Zr,ja nzm kad otvaraju tamo,na netu kad sam gledao pise od 8 ujutru,ja sam bio oko 8:10-8:15 i uzeo jedan,posle mene ostalo jos 2 komada,a inace parking pun,unutra guzva kao da je besplatno lol,bilo jos 4-5 tih plazmi po kolicima koje sam video,ljudi razgrabili.Stigao u LINDU iz PEČENJEVCE BOŽE sačuvaj borbe guzve nekulture i seljane!!!!
Udarale me bakute kolicima, kašljale u mene ali je PLASMA stigla
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Isto i kod nas u Pn-u jutros..ja otisao oko 8:15 parking pun i aparati nestali otimaju ljudiUzeo i ja u Zr,ja nzm kad otvaraju tamo,na netu kad sam gledao pise od 8 ujutru,ja sam bio oko 8:10-8:15 i uzeo jedan,posle mene ostalo jos 2 komada,a inace parking pun,unutra guzva kao da je besplatno lol,bilo jos 4-5 tih plazmi po kolicima koje sam video,ljudi razgrabili.
Ja sam vratio kruznu testeru za metal,koliko sam probao da isecem cevku ona curnula samo i crkla..
sta pise, koji mu je kapacitetJa sam jutros uzeo kompresor 50 l za moje potrebe super navalio narod kao da dele badava.
A zašto bi i išla u strug?Za srca za felge se ubila.. Ko ima mirnu ruku i lepo nacrta konture ne mora na strug i glodalicu..