Alati i radionice

Neki kineski uspeju da poteraju al ne moze svaki!
Nisam siguran da l' moze ovaj...
1334674c8d1589eecd4f2936b8c9f47b.jpg
2b2463b0be819f93379333ff85820c6a.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

To onaj sa dmb benzin motorom?
Ili je tomos motorić?
Vidjam ih po oglasima često

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Lombardini benzin
Kao na maloj Goldoni frezi msm da je 8ks

Probali sa raznim kineskim na kojima pise po 3-4kW, kad ukljucimo motor od 1.5kW ili se ugasi ili zapne samo sto ne prsne al da pokrene motor jok.
Tad sam video da kinezi lupaju cifre neke sta im padne na pamet.
Za ovaj znam da je nesto drugo.
Imam jedan od 5.5kW vojni isto cika Rade generator, radi kao doksa, celo domacinstvo zakaceno na njega.
Drugar trazio sebi da kupi isti ali nije bio siguran da li ce moci da tera sve za sta je planirao, nosio od mene da proba, zakacio za njega vise od 6kW potrosaca kaze da je bez problema pokretao to sve.

Sve što je ex YU proizvod to vredi!!!!
Bila je to opasna privreda!!
Traktori još idu
Auta još idu
Mašine još rade a prošlo 30g od raspada

Где бих могао да нађем материјал гуса или бронзе спољна мера 135*120.....ширине 70 милеметара може и пун материјал 135-140....

Где бих могао да нађем материјал гуса или бронзе спољна мера 135*120.....ширине 70 милеметара може и пун материјал 135-140....
Kontaktiraj člana BRKIN SONTA ima neku šemu sa livnicom bronze
Ili novi sad temerinski put ne sećam se imena firme sa leve strane kad ideš iz centra preko puta PEŠTAN-a
Imali su i sa rupom kupovalo se na kg
Odseče ti koliko hoćeš i izvaga
Mislim da je bilo 30e kg nemoj me drzati za reč
Ili neotehnika livnica bronze

Kupio danas u Hoferu,akcija kao zadnji komadi cena 64,99eura.Garancija i sve pored čak ima i laser.Gde je računica za te pare uradit-prevoz-rabat trgovcu i još garanciju dat.Alu remenice,9x brzina,mala stega,dupli laser sa baterijama.

Ima li ko iskustva sa firmom Rektor 022 iz Rume rade reparaciju baterija
Ne zove se "Rektor 022" već ROTOR 022 !!!
Kosovska 51
Ruma
Samo reči hvale za njih, otac i sin su u pitanju !!!!
Meni su odradili elektroniku na AEG bušilici od 1.1kW za 1500 dinara, bolje radi sa "zamenskom" elektronikom nego sa originalnom !!!!!
Usput, sve očistili od naslaga prašine raznih sorti i godina taloženja, i podmazali...
Stvarno respekt !!!!

Sjaj za ringle...sjaj za ringle kup`te sjaj za ringle😎 da sam to radio...do sada bi usati i repati lavovi i orlovi na kapiji bi bili...eh...😑

Nazad
Vrh