Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poznato mi je šta može da se izvuče iz monofaznog priključka pa zato i komentarisem ovvo je jedan odgovor svima koji se zalepe za 200+ampera koji se navode na reklamama za aparat a u stvarnosti mu nisu ni blizu.A šta varite sa 4mm elektrodama?@Spajki
Ne postoji monofazni aparat da je klasični trafo ili inverter a da je stvarnih 300A
Esab koji sam naveo kao primer je deklarisan na 215A i to je neki maksimum.
Hugong Tekmaster 200 koji smo uzeli je 200A za MIG/MAG, a 180A za REL i TIG uz intermitencu 20%/200A pri 40C.
Trofazni inverteri su ozbiljne cene, a i da je klasičan tu je negde pošto je trafo takvih karakteristika glomazan i skup.
To ni meni nije jasno ja elektrodu 4_5mm koristim za kašike, dizalice, podrivače, retko za neke česte poljo mašine!!
Kažem sasvim dovoljno 130A pravih 2,5mm nosi a može i 3,25
160A pravih je extra za teren 3,25mm nosi a može i 4mm!!
Elektrodom pržim na terenu, lakše mi odneti aparat, nema da nestane gasa i samo piči!! Plus kad se rade kašike navarujemo ih gde se troše E dur elektrodom !!
Tako da dobar rotacioni ili trafo sa grecom
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
za ovo gore što sam pisao o aparatima običnoMi 3,25mm varimo sa 100-110A već preko je jaka sruja a za 2,5mm je otprilike 50-60A dosta za normalan a možda i zavisi od aparata.