sinisa1979
Član
Ja sam iskoristio dva ključa 21-23 da bih napravio 70-ku ključ pa još i za osmougaonu navrtku. Inače na novijim autima sad forsiraju 11,14,18 i sl. ključeve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Resava se to veoma lako jednom malo krupnijom dzukelom. Kad im pocepa nogavice prestace da ulaze po volji.Nekad sam kupovao unaprijed raznih koji idu ima al komsije ulaze u supu kao u samoposlugu uzmu kad im sta treba pa sam prestao da kupujem samo kad treba .elektrode i ploce isto krijem . Zanimljivo kolko mogu komsije da raznesu a uzimaju samo po komad dvs
Ja bih tebe hteo za komšiju !!!!!!Nismo ni svjesni kolki bi nam svima bio napredak samo sa jednim potezm koji nas ništa ne košta : da saradjujemo pošteno , komšije , rodbina ,... Da posudi neko nekome nešto u momentu kad mu stoji ionako . Vjerovali ili ne , bilo mi je iskreno drago , kad neko uzme od mene npr kamionsku prikolicu , koju koristim samo desetak dana godišnje i onda stoji , Zar nije super kad već stoji i trune , da ju neko iskoristi ? Najbolje od svega je bilo kad ju je posudio jedan komšija pred 2-3 godine da preveze kukuruz par dana , a ja već bio završio svoje . Čovjek inače radi više zemlje i ima više svojih prikolica , al mu zafalilo . Kad je vratio ,a ja vidim a on zamijenio jednu slabiju gumu , povario rudu kako treba na mjestu gdje je napukla , doštelovao kočnice , to me tako oduševilo.