steva 1984
Član
Ja sam mog platio sa bocom i bio je nov kotur sa zicom u njemu za 700 evra dao mi je garanciju na jednu godinu iako je polovan bio ako vas interesuje broj poslacu za na ppda li on to pravi jos , i kolika bi to bila cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam mog platio sa bocom i bio je nov kotur sa zicom u njemu za 700 evra dao mi je garanciju na jednu godinu iako je polovan bio ako vas interesuje broj poslacu za na ppda li on to pravi jos , i kolika bi to bila cena.
mityoo nije isto alat kod kuće i u firmi
Kod kuće radiš ti i znaš kome daješ a u firmi kako ko stigne i ko zna kako ga čuva i da li uopšte čuva alat?
Ovi klasicni ali ispravni su negde oko 100e ako se ne varam. Taj bi trebalo da je skupljiKoliko vredi kovački šraftuk (stega) od većih, ispravan je? Ima jedan prijatelj na prodaju samo nemožemo da se dogovorimo oko cene.
kupio sam letos veliku i malu makitu na popustu i 3 dan mi neko ukrao veliku makitu
gledam cene polovnog takvog do 500e,ja imam enhel ergo narandzasti kupio nov nastemo sam se sanjim nek mu je alal nit se greje a radi savrsenio. taj hilti je marka da ne pricamo cim ima jaku cenu. samo ga dobro testiraj.trebalo bi da budes zadovoljan dobar je za kucanje eksera u beton pise jedan lik e posteno se ismejah,svastaljudi se sete