MOMOSARIC
Član
A kuke se slobodno okrecu na osovini ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to sam i kaz'oTekerov
Izum drevnih Vojvodjanskoh paora nastao pre piramida i katapulta jer i tad je trebalo klati marvu
Štrange su čvrsto uvezane za vitlo sa spoljne strane se na vitlo nataknu alke od kuka , klipa se provuče kroz vitlo
Obično vitlo ima 3 rupe dve za vezivanje štrangi i jednu za klipu
Obrtanjem vitla namotavaju se štrange i podiže teret zakačen za kuke
Koristili su uglavnom jasen i dud
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Svi smo mi od nekud dosliPa bećar vidim da si iz PARABUĆA što bi rekli naši stari nego je si od naših ili njevi' mislim što bi tekli DOMOROCI
Ja sam se asimilovao ovdi u 'brovcu kadgod su moji vozom došli
A već sam 4 naraštaj što se privikava na ravno tlo bez kamenja
Šalim se kao i uvek i nebih zeleo da se neko oseti uvredjen i prozvan!!
U slučaju da se tako osetite posavetujte se sa lepim ženama i proći će vas neželjene reakcije na moj post
Imam nesto slicno tome samo sto kod mojih cengela nisu posebne kuke na kraju vec iz jednog dela prolazi sipka kroz cev I na krajevima ima savijene kuke a dize se tako sto na kraju strange se provuce palija I tako se okreceTekerov
Izum drevnih Vojvodjanskoh paora nastao pre piramida i katapulta jer i tad je trebalo klati marvu
Štrange su čvrsto uvezane za vitlo sa spoljne strane se na vitlo nataknu alke od kuka , klipa se provuče kroz vitlo
Obično vitlo ima 3 rupe dve za vezivanje štrangi i jednu za klipu
Obrtanjem vitla namotavaju se štrange i podiže teret zakačen za kuke
Koristili su uglavnom jasen i dud
Imam Vigor pneumatski pištolj,mogu samo da kažem da je ekstra stvar...Da li imate iskustva sa vigor alatom?
Ja sve čistim sa četkom na flexu i rđa ne hvata tak brzo kak bi kad bi bilo brušeno.Na kraju sa maščom namastim i obrišem ništ posebno.Ako je stroj u upotrebi neče zarđat jer svake toliko vremena se očisti ali ak stoji rđa radi.@abarth 822
Ako smem pitati,jel zastitis necim metalne povrsine koje nisu farbane ?,mislim da ne oksidiraju vremenom mozda.
Pripadnik domorodaca INKA i ASTEKASvi smo mi od nekud dosli
Ja sad od onih sto su ovdi vec iljadama godina da ne kazem al kadgod mi se Baaba malo zafrkno pa imam malo krvi i od onih sa one strane Save
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Mlogo je slusao u bircuzu onu pesmu od Zvonka "Sagradicu sajku" pa to i uradio i oco onamo al potego sam na ovu nasu stranu,tako je bar deda osacovo i konstantovoPripadnik domorodaca INKA i ASTEKA
A baba moreplovac išao šajkom!!
Jes poteg'o na one prečane? Oni su NAVAHO i ČAJENI