putin
Član
ЛУка дај коју слику тегљача? Има неки лик на фб продаје каду у пријепољу чини ми се,на око није лоша,мада је додао 3 осовину он сам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji imas ?Brankovic sta ti teras...gledam m.a.n avatar,,Montoya to je za svaciju dusu svrati do mene da natakarimo akumulatore pa lecka da ga turiramo kao ovaj cunga lunga na videu.
Brankoviću evo Faponja radi u tvom kraju u RATARIMA
Auto dan 40e njihova nafta i vozač do sada je radio 25 dana ako bude radio još još toliko do septembra
I 25_30 dana da Pere asfalt u repi opet će da se otplati
Mi tako gledamo
Tako je i FAP truck stigao kod nas uvek ima neka kada ili komercijalka ili šticarka šlepa koja može da se zakači i da malo vozi po neuslovnim putevima atarima šumi itd
Nek se i on otplati pa super
Nego nudi mi čovek čeličnu kadu neke madjarske proizvodnje ima 35_40g ali je ok
Možda zakačiti za FAP pa je nazidati do neba i dati ga u LUKU u BP da vozi po krugu
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
A ostali Petrović i Brat Djonson nije Miškovićma znam ih i ja, al sto volim kad se prave mutavi kad prodaju nesto a cena kao da je istorijski primerak
trgovacki lanac miskovic
Jeste,na 24V
Pa pitam ako nisu iste amperaze
Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka