Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš pivo za grožđenbal!!! Hvala za caku ,5 min posla i otvorili ga juče lomili glavu sat vremena.Stegni cilindar u stegu i sa rolcanglama odvrci taj deo,iz tog zareza krenuce da izlazi zica,to je osigurac,kad izadje skroz onda samo izvadis taj mali deo gde zavrces crevo.....**greška ga,lose objasnjavam,valjda ces se snaci nekako
https://www.google.com/search?q=bru...961407&biw=1920&bih=920#imgrc=Gjd22cbRQYrqtM:Требао би ми део где се ставља резни камен све комплет са зубчаником и навојем за плочу,дали неко има у расходу ако је нека прегортела итд?
Išao da vidim šta piše na kutiji, svaka čast na poznavanju materije!Dobar var deluje na 6013 one daju taj neki plavkast var.
Na forumu stolarskaradionica ima opis clana koji je kupio. Firma Eltec prodaje kod nad.Imas potezni cirkular za ovakav disk ?,ovo ne sme imati visoke obrtaje,znaci na obican potezni ger koji tera abrazivni disk ,ovo ne moze da se montira,tj moze,ali onda ce ili da se raspadne,ili ce trajati par secenja pre nego sto se svi zubi istupe,ispadnu.Ovo je inace suvo,hladno secenje metala,brze je dosta u odnosu na abrazivne diskove ili kako se vec zovu.Takodje traje dosta,bar koliko sam gledao po netu,ima klipova poredjenje ''cold cut vs abrasive'',ja sam to gledao ranije jer sam hteo uzeti takav potezni ger za suvo secenje,ali bar kod nas u Srbiji,nisam nasao jeftinije od 75-80 hiljada din,sto je mnogo kesa za obican ger.
Imas potezni cirkular za ovakav disk ?,ovo ne sme imati visoke obrtaje,znaci na obican potezni ger koji tera abrazivni disk ,ovo ne moze da se montira,tj moze,ali onda ce ili da se raspadne,ili ce trajati par secenja pre nego sto se svi zubi istupe,ispadnu.Ovo je inace suvo,hladno secenje metala,brze je dosta u odnosu na abrazivne diskove ili kako se vec zovu.Takodje traje dosta,bar koliko sam gledao po netu,ima klipova poredjenje ''cold cut vs abrasive'',ja sam to gledao ranije jer sam hteo uzeti takav potezni ger za suvo secenje,ali bar kod nas u Srbiji,nisam nasao jeftinije od 75-80 hiljada din,sto je mnogo kesa za obican ger.