lovac luka
Član
Pojasni kolega?
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj stari je nekad davno vozio što bi on rekao IMTEJCAfap nekako bije u prazno samo tandrce motor,dajes mu gas i samo jace tandrce...mb 32 je pevala posebno kad uvece zahladni vazduh-mnogo lep zvuk ima.
[video=youtube_share;_PMQdHhrzac]https://youtu.be/_PMQdHhrzac[/video]
Moj deda je vozio Rabu sa kadom. Bela kabina, plava kada. Troosovinac valjda 280 ks bese. Nije bila uopste losa za ono vreme, a mogla je i dosta da potegne. A tek sto sam voleo da se vozim u njoj to je cudo.
E a MB 1213 sa sve 14t prikolicom
Kuku majko
Čim na 5 km pridješ brdu on štuca
A tek FAP 1314 sa prikolicom ravno samoubistvu
A još šticar
Nisu skupi, kupi jedan za svoju dusuMoj stari je nekad davno vozio što bi on rekao IMTEJCA
Zglobaš traktor V10 atmosferac mečka
Imao je CUSTOM PIPE dva odžaka
Al je pevao
A meni bilo super kad mi da da vozim
A ono preklopi papuču od gasa pa VRIŠTI MEČKA
a setvospremač 12m njiva 1800m dužina
ZF na šamar menjač
Kupio sam FAP tegljač sa motorom 26 i dobio još jednu 32 mečku motorNisu skupi, kupi jedan za svoju dusu
Sad trenutno nemam kamion,a ljubav prema njima je ostala,pogotovo prema Manu,pa zbog toga ta slika na avataru. Imao sam Mana kipera,ali bilo je sve manje posla,pa sam teška srca napustio taj posao... Sa jednim kamionom se ne može ništa,za više nisam bio u mogućnosti,tako da sam sad na čistoj poljoprivredi.Brankovic sta ti teras...gledam m.a.n avatar,,Montoya to je za svaciju dusu svrati do mene da natakarimo akumulatore pa lecka da ga turiramo kao ovaj cunga lunga na videu.