zombie_666
Banned
Evo i Perless mrcine,teska je kao djule.
Sent from my A6 using Tapatalk
Sent from my A6 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam kupio kod nas za 3740din / 32Eur... Bila snizena 29% na najpovoljnijialati.rs... Meni se dopala sto ima kuglice sto drze sisku a ne 4 sapice... Kvalitet je solidan, kao i na GCoupler...@Kardan Koliko košta ova glava za mazalicu. Ćini se veoma kvalitetna i praktična. Ipak je velika marka iza nje. I meni bi pasala ovakva da se više ne patim sa ovim jeftinim. Samo problem je u Bosni nabaviti malo kvalitetniju glavu mazalice.
I ja razmisljam da kupim ovakav isti nego mi kazi koje si gume odlucio da uzmes za pajera?Stigo novitet nekakav, svidjalo mi se na slici pa sam kupio pored GCoupler i ovo
I ja razmisljam da kupim ovakav isti nego mi kazi koje si gume odlucio da uzmes za pajera?
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Мислиш на овај!?Vlasnici ovih Kzubr aparata za varenje kako ste zadovoljnji sa njima ? Da li je uzimao neko ovakav co2 aparat?
Hvala,moglo je i malo lepse ali je u tom delu bilo nesto vec vareno i dosta korozije koju nisam bas mogao lepo da ocistim@Tomislav n lepi varovi.
Мислиш на овај!?
Задовољан!]
Makita ili metabo.Ako dodas jos 50 onda definitivno bosh 2-28 najbolja u klasi profi polovna sa izmenjivim glavama i sds prihvatom.Kolege je l' moze preporuka za neku busilicu stemalicu do 100 e polovnu ili novu preko 1000w?