Sve su luđi i luđi...
I još se uvrede...
Eeeej, Cigani, pa se uvrede...
Ako nećeš da kupiš po toj ceni koju je zacepio, spustiš neku starudiju na zemlju, okreneš da odeš, i on viče za tobom ko da si tu starudiju (za koju ima veoma visoko mišljenje, ko da je NOVO) poneo sa sobom, a nisi platio......
A cene, nenormalne, video sam puno stvari, uređaja i alata koje se prodaju na Internetu, danas uživo na Vašaru...
Naravno, po "vašarskoj" ceni...
Za nosače motika za moju malu Hondu motokultivator, tražili 20 eura, i to mi još čini uslugu, kao skinuće motičice da mi proda nosače !!!
A komplet motičice na nosaču koštaju 20 eura !!!
Mrtav-Ladan, i još uvređen...
Naletim kod nekog Cigana na mušemi prodaje svakakvu gvožđuriju, i između ostalog, imao taman par nosača koliko mi treba...
Vidim, i srce mi zaigra, e braćala, moj si, sad ću te "izfazoniram" na brzaka...
Pitam, pošto ti ovaj komad gvožđa, on me gledi, kaže, a šta je to?
Rekoh, nemam pojma, al meni treba, pa kaži koliko tražiš, pa će se nađemo, negde...
Kaže 200 dinara, sav heppy...
Oće daš obadva za 300?
Oću, daj pare, još srećniji, veli, magare moje glupavo !!!
Sreća moja pa Cigan nema "internat" inače bi i kod njega bilo 20 evra komad...
I tako, kupim 2 nosača za 300 dinara...
Kupim i par ključeva okasto vilastih, 8, 17, 19 i jedan okasto-okasti 16-17 za ukupno 300 dinara...
Al ta trgovina bukvalno išla "na mišiće"...
Ludilo koliko traže za nosač točka sa točkom za kamp ili auto prikolicu, i to polovno, ko zna koji Švabov ili Francuz plače za njim !!!
Celih 50 eura!!!
Redovan sam (skoro) posetilac Rumskog Vašara, ali mi postaje sve mrskije natezanje sa izbezobraženom (i "internatski" prosvetljenom) Ciganijom!!!