KishRobert
Prijatelj Foruma
Ma nema nista,relativno su cisti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nema nista,relativno su cisti.
Po šerpa plavoj boji bih rekao da je neka hobi mašina iz WobyHousa. Na tim čepićima ti fale četkice, a ne osigurači.Pozdrav forumasi.
Da li znate koje je marke ovo cudo? Nasao sam ga slucajno u radionici i ne radi.
Kada sam otvorio ove cepice video sam da mu fale oni osiguraci ili sta su vec?
Secam se da sam sa ovim aparatom stemovao kupatilo pre jedno 10 gosina i da od tad nije koriscen.
Da li su te cetkice sve iste ili ne?Po šerpa plavoj boji bih rekao da je neka hobi mašina iz WobyHousa. Na tim čepićima ti fale četkice, a ne osigurači.
Stari, suv bagrem varniči kao čelik zato se ne preporučuje seča običnom lančanom testerom. Za njega postoji vidija lanac, inače običan ne može tu da potraje. Taj lanac je namenjen za seču suvog tvrdog drveta, zaprljanog malterom, sa ostacima eksera i zaleđeni drvo. Verovatno da postoji i za cirkular takva neka testera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li su te cetkice sve iste ili ne?
Bagrem je to nije to paulovnija ili vrba kad je suv sevaju varnice iz njega kao da brusilica radi,a ne testera!Kvalitetno i tvrdo drvo naravno da ce varnice sevati!Jedno pitanje.
Imam bansek ili kako se kaze,kruzna trakasta testera,kada secem bagremove stare stubove,testera varnici kod reza.
Stubovi su stari,tvrdi i puni eksera,e sad nijednom nisam zakacio ekser pa da zbog toga varnic,znaci zbog eksera nije.
Cak sam namestio i kapaljku da ulje kaplje na list testere,da ga podmazuje.
nemoj tako da pričas,svi je hvale na fejsuBagrem je to nije to paulovnija ili vrba kad je suv sevaju varnice iz njega kao da brusilica radi,a ne testera!Kvalitetno i tvrdo drvo naravno da ce varnice sevati!
Da li si radio nešto oko brusilice ?Pokušao sam da izbijem osovinicu, kat br. 710, ali nisam uspeo. Računam da bih mogao malo da navarim pa obradim ekscentar i pipak pa tako izbegnem otvaranje čitave brusilice.