Da nema Kiraja mislio bih da je Fein made in PRC i to neka druga liga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan šauber je loš,radi ali malo jače varniči na kolektoru.I siguran sam da je svaka masina 100 % ispravna. Za broj masina Bosch i Metabo necu ni da pitam.
Imam jedan par rezervnih.Gde naci cetkice za fejn one savijene kad zatrebaju
Kada bih sabrao sve "boje" ,možda ih ima još više.Je l ovoliko imate i u drugoj boji?
Ne prodajem ništa od alata.Dosta mi je vremena trebalo da naiđem na neki feinov akualat.Кирај јел на продају која аку бушилица од Феина?
Kiraj jel si ljubitelj feina?Ne prodajem ništa od alata.Dosta mi je vremena trebalo da naiđem na neki feinov akualat.
Pre pet dana da upalim 539 kad on MRTAV Ni lampicu da upali vozen dan ranije u baliranju ceo dan radio na 1400rpm reko nemoguce,
Akomulator MOMBAT 100AH star 5meseci garancija izgubljena jbg Odma ga odnesem u servis
Ubacim iz Yuga 45 Ah I vozim 5 Dana palim sve OK
Danas odem u servis po MOMBAT kazu mi da je akomulator ok samo su ga dopunili,
Upalim potrosace na 539 I izmerim da puni 13,6v
Kazu da se mozda od drmusanja u traktoru stvorio kratak spoj u akomulatoru I izvukao struju?
Kao upao opiljak izmedju dve ploce???
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Mislim da gospodin Macola koristi neke druge brusilice tj one kroz koje prolazi voda.Fein MSf 76 je alat iz ‘68. “For stone grinding (with water supply)”.
Znači neki gospodin Macola što pravi spomenike, plače za ovakvu
Da bi se zaštitio onaj koji brusi od strujnog udara Fein ima rastavni trafo 220/220. Da bi se zaštitili namotaji od prodora vode, Fein pravi alate na nižim naponima pa tako i ovaj. Znači dupla zaštita. Danas se to postiže acu alatima na baterije nego to ne može da odradi smenu od 8h. Ovaj sistem sa trafoom može da radi u tri smene. Profesionalni alat ima i profi cenu, tako da bi za ovo na eBay mogao da uzmeš lepe novce, naročito što ima i muzejsku vrednost. Sećam se neke priče o Fein bušilici koju je čobanin ukrao iz nemačkog aviona prinudno spuštenog na livadi 1940 i neke koja i danas radi a vrednost kao da je od zlata.
Pretraži Google sa upitom Fein.1968.Catalog.pdf
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bi ovo rado otkupio "na kilo"!
Jok tebra kleme su nove ali uvek nove nlNE ZALIMNisu ti bile stegnute kleme.