KishRobert
Prijatelj Foruma
Ma meni treba malo,mozda da namestim 3 komada,debljine od 15 mm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi kod nekog strugara, ako I'ma da ti odsece,Ma meni treba malo,mozda da namestim 3 komada,debljine od 15 mm.
Ako ti nije kasno sledeće nedelje ti mogu poslati..
Imam autogeni, samo bi mi trebao dobar brener. Gledao sam na YT kako seku, ide to fino, verovatno treba i dobar osećaj u rukama i dobro podešen plamen. I dosta njih seku na plin, koliko vidim, jel što je jeftinije ili bolje seče ?Ako ti treba za povremeno a do 15mm,mislim da je to sta skup sport,najbolje uzmi autogen i brener za secenje,a sa njim mozes i mnogo deblje da seces.
Imam radionicu samo za svoje potrebe. Ponekada samo radim kola, traktore, kombajne i ostalu mehanizaciju rodjacima i komsijama... Inace samo nasa vozila odrzavam.Kardan...jel imas neku radionu sa radnicima il tek kreces....Koliko si samo alata u poslednje vrijeme nabavio....svaka cast
Bolje I lakse sece Acetilen Ali je skupImam autogeni, samo bi mi trebao dobar brener. Gledao sam na YT kako seku, ide to fino, verovatno treba i dobar osećaj u rukama i dobro podešen plamen. I dosta njih seku na plin, koliko vidim, jel što je jeftinije ili bolje seče ?
Dobra plazma, a nova je preskupa realno za ono što meni treba, pa sam gledao neke polovne ili kineske, mada ni to nije jeftino. Videcu možda brener da kupim, pa da probamo. Imate li neku preporuku za brener ?
To je Hazet 5120-2CT 10-60NM kod nas kosta oko 25000 Rsd a platio sam ga preko grane 120eur sa sve postarinom.Kardan koja je bila cena za kilo kljuc Hazet?
Sto mi ovo nesto poznato. Ja sam kupio krckalice od 1/2" (kojih vec imam 5) i 3/4" samo zato sto su Stahlwille. Ova od 3/4 kosta skoro 200e a ja je dobio za 40. Ko zna kad cu je upotrebiti jer ih imam 2Imam radionicu samo za svoje potrebe. Ponekada samo radim kola, traktore, kombajne i ostalu mehanizaciju rodjacima i komsijama... Inace samo nasa vozila odrzavam.
Jbg treba mi da mogu sto bolje da i lakse za sebe da odradim poso. A moram da priznam kao ljubitelj alata kupi se po nesto i sto nebi bas moralo
Mozda neka trakahttps://www.kupujemprodajem.com/Ala...A-EKSTRA-51262748-oglas.htm?filter_id=5232580
Ova dizalica moze da radi samo ''gore-dole'',a ima li neka koja moze da ide i ''napred-nazad''?
Potrebno mi je tako nesto da prenosim dzakove (50 kg) sa vage do mesta gde ih pakujem 4,najvise 5 metara od vage.
Ako imate neki predlog,recite Kicmu bih malo da rasteretim,ako je moguce
Predlog urednistvu da stave ``Kardan svaka cast`` dugme da ne moram da kucam,sve super ali moje neko skromno misljenje da ne moze covek sve da ima...sto vise gomilas posle i trazis i gde je i svasta...a i sto kaze @Tomic Toma ko zna kad ces sta da upotrebis.Jedino da se preselim u tvoj komsiluk Kardan i da prebrinem te brige