Alati i radionice

Kako to da pukne, Gorane? Je l od nekog udara pri utovaru ili zbog pretovara? :sta:

Eh, kako... Gume mu popucale od pretovara a neće šasija...

Gorane, nije do aparata, ima nešto i do varioca :haha:

Ni prvi Ni zadnji kojem je pukla sasija

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Ista boca razliciti gas
493e9aac8134b9dbe3df926ab96d932c.jpg
3bd573dd2b5f5c81bf5ed81deb9e2c39.jpg

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока

Koliko ja znam,takva boca je zelena,a vrh je ofarban braon,ovo na slici je feromix.

Tebi je izgleda mnogo teze da priznas da ne znas, i da ti je ova materija slabo poznata (ili bar delimicno poznata). Upustas se u to da me ubedjujes u nesto sto niti je tacno niti ima blage veze sa ovim sto je na slici...

Feromix sa 18% CO2 i 82% argona, se koristi za Čelik! Ovo ti je Aluminijum covece boca sa slike je 70% Argona i 30% Helijuma...

@RatkoPa

Dzabe ti to njemu objasnjavas, momak je uvrteo u glavu da poznaje zavarivanje u stvari je mnogo daleko od toga. Sto svakim svojim postom i dokazuje...

Ахааа ригорозну контролу, као и "Горење".....од једни од најбољих уређаја на тржишту до тога да сви почели да беже од њих.....ништа није бадава намештено у Србистану, не само због јефтиних робова.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Jel iko od cenjenih forumasa rastavljao ORBITROL VOLANA poceo da curi i evo sad u ove sitne sate sam ga raskopao imam cak I neka 2 set za reparaciju koji neodgovaraju
Neki je orbitrol DDR orsa ili tako neko ime na 560
Ima bas svasta unutra nebi covek verovao, do sada nikad nisam rastavljao obicno sam menjao ceo ali racionalizacija troskova tera coveka da stice nova iskustva I odbacuje lose navike
Imam isti izremontovan pa me bole tuki ako nesto bum zjebel

Uspeo sam resiti ORBITROL jest mlogo delova spakovano unutra guzva ko u dupetu.
Uglavnom radi kao I pre ali vise ne curi, odradio sam I ventilsku plocu, zamenio gumice na udarnom ventilu, isao sam da kultiviram i odradio 3 ha ugrejao ulje I nije pustio, zamenio sam gumice I na cilindru volana,
Uglavnom dobro je ispalo

Nazad
Vrh