kole
Član
Ajde izmeri prihvat, imam nekoliko burgija. Ili zombi da slika. Imam i jedan adapter sa šestougla na konus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stari dizajn duss-a,još i prati dizajn onog vremena. Ove nove imaju dizajn, kao da su ga deca crtala.
Probao sam ovu moju prinovu sa običnom šipkom ,ima baš jak udarac.
Ima jedno 6-7 godina...@ Srdjan7, jel si skoro preso sa monofazne na trofaznu struju?
Recimo da sam skontao,ali bio bih ti veoma zahvalan ako bi imao volje da uslikas kako je to uzivo...nije hitno,ali povezao bih,jer je kod nas monofazna struja dosta losa-tako da cesto nema kvalitetnog varenja.160/180MT vjerovatno.
Imam takav i ovo je šema koju sam nekad ranije snimio. Nisam je ja crtao, ali koliko se sjećam tačna je (ako nije hitno otvoriću svoj aparat sutra-prekosutra da potvrdim).
Ako si samo taj kabl za 380V uklonio i sad ga nema trebaš trožilni kabl 3x2.5 i trofazni utikač. U aparatu su ostala dva prazna mjesta na grebenastoj sklopki (5 i 7) i tu spoji dvije faze. Zeleno-žutu spoji na kućište i to je to. U utikaču spoji zeleno-žutu na uzemljenje, a druge dvije žice na bilo koje dvije faze (recimo one krajnje, a srednju ostavi slobodnu). Valjda sam sve napisao, ako je bilo šta nejasno piši da riješimo.