petarkrsmanovic
Član
Ponovio se pneumatskom mazalicom. Viladzer je u pitanju, sasvim pristojno izgleda i ok radi. Mislim da ce za moje potrebe odlicno obavljati posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde naći kvalitetna klešta za elektrode da se ne istope,probiju i da drže elektrodu?
Ponovio se pneumatskom mazalicom. Viladzer je u pitanju, sasvim pristojno izgleda i ok radi. Mislim da ce za moje potrebe odlicno obavljati posao.
@T110 nije tajna, dobio sam je kao poklon. A posto je novac iz zajednickog budzeta, znam da je 2300 dinara.
Milane, znaci treba da nabavim glavu duplo skuplju od dekalamita?
Ja sam uzeo skoro istu WOMAX pre 5-6god i jos radi a crevo sam prebacio sa claas-ove mazalice one na patronePonovio se pneumatskom mazalicom. Viladzer je u pitanju, sasvim pristojno izgleda i ok radi. Mislim da ce za moje potrebe odlicno obavljati posao.
Nekad su samo takvi postojali mislim da nije bas precizan da se vremenom trosi torzija u glaviVrijedi li ovaj kljuc šta?
Poslano sa mog HummerLE koristeći Tapatalk
Ako si finamsijskim planom predvideo troskove reprezentacije, optereti taj deo budzeta za vrednost jedne. Evo ja cu platiti postarinu.Treba!
Nije koliko košta već koliko vredi. Džabe i ključ od zlata kad ne može da otvori vrata.
Dali je ovo skala na kile ili stupnjeveNekad su samo takvi postojali mislim da nije bas precizan da se vremenom trosi torzija u glavi
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока